Reklama

Reklama

Grimm

(seriál)
  • USA Grimm
Trailer 1
Drama / Mysteriózní / Horor / Fantasy
USA, (2011–2017), 95 h 40 min (Minutáž: 42–60 min)

Hrají:

David Giuntoli, Russell Hornsby, Silas Weir Mitchell, Sasha Roiz, Reggie Lee, Bree Turner, Elizabeth Tulloch, Claire Coffee, Jacqueline Toboni, Danny Bruno (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(123)

Portlandský detektiv Nick Burkhardt, potomek dlouhé linie bojovníků, kteří si říkají Grimmové, chrání město před tajemnými bytostmi, Weseny, což jsou zčásti lidé a zčásti zvířata. (SkyShowtime)

Videa (30)

Trailer 1

Recenze (261)

McClane 

všechny recenze uživatele

Hodnocení pilotu: Jedna ze dvou letošních "pohádkových" novinek, tentokrát mix klasické kriminálky a pohádky, která u mě ve všech ohledech prohrává s Once Upon a Time. Navíc v posledních vteřinách pilotu se dozvíme o jakési tajné organizaci, která chce dosáhnout bůhví čeho. Já bych všechny tyhle tajný organizace zakázal! 50%. ()

JimmyII 

všechny recenze uživatele

Hrdě se přiznám k téhle pohádkovo-fantasy krimi guilty pleasure. Má to všechno, co baví skryté dítě ve mně - příšery, vraždy, pohádkovou mytologii, humor, pěkné slečny a božího Silase Weir Mitchella... A tak si s radostí pustím každý další díl Grimma, vypnu mozek a přestanu myslet na starosti všedního dne. K tomu taky ten seriál slouží, takže plní svůj účel. A kdybych chtěl být objektivní, řeknu, že to má kolísavou kvalitu, někdy hloupý scénář a hapruje logika, ale stejně by si to tři hvězdy zasloužilo. Jenže tady být objektivní nemůžu, když je to ta guilty pleasure. Takže klidně za čtyři a nestydím se:-) ()

Reklama

Papekus 

všechny recenze uživatele

Párkrát jsem náhodně zapnul televizi a běžel tam grimm ... sice mě to nezaujalo, ale po pár dnech mi to nedalo a stáhl jsem si první díl. A od té doby koukám na jeden díl denně (vetšinou v mhd - lepší než koukat na některé spoluobčany :). Po každém díle si řeknu, že je to hrozná ptákovina, děj je naprosto předvídatelný, ale už se těším na další díl. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Kouzelný seriál plných stvoření, ne kecám trochu strašidelný a zajímavý hlavně ale působí velmi opatrně čekal jsem kdy dokáže vznést světlo co nejvíc a nic, je pravda že jsou díly hodně solidní ale některé dost nedomyšlené a slabé a tak si myslím že je povedený ale není to bomba. Aspoň že potvory byli někdy dost super. ()

Orthank 

všechny recenze uživatele

Po prvých deviatich epizódach zisťujem, že tvorcovia varia z vody. Na jednej strane sa nechcú stratiť v spleti zápletiek a tajomstiev a na strane druhej si chcú udržať formu kriminálky. Ťažká úloha, zvlášť vtedy, keď zavediete celkom zaujímavú mytológiu a fantasy atmosféru. Uvidím, čo tvorcovia prichystali ďalej ale bojím sa, že neutrálny status mu v budúcnosti ku kvalite a sledovanosti veľmi nepomôže. Zatiaľ škoda dobrého nápadu. ()

Galerie (3 314)

Zajímavosti (20)

  • Ve 4. epizodě 3. série na počítači běží zprávy o pohřbu Erica Renarda v Rakousku. Na záběrech je ale viděna brána a před nádvoří Pražského hradu. V záběrech lze ještě vidět služební auto PČR Škoda. (Shakaar)
  • V posledních dílech druhé série byl Nickovy Burkhardtovy vytvořen falešný pas dle nějž se jmenoval Thomas Bailey, pocházel z Rakouska, narodil se 18. 06.1983 - tzn. že by mu bylo přesně 30 let - v Norwagenu a pobýval ve Vídni. (ČSFD)
  • Russell Hornsby si při natáčení vymkl kotník. Tvůrci událost zakomponovali do seriálu s tím, že si jeho postava vymkla kotník na dovolené. (Blackhand47)

Reklama

Reklama