Reklama

Reklama

Grimm

(seriál)
  • USA Grimm
Trailer 2
Drama / Mysteriózní / Horor / Fantasy
USA, (2011–2017), 95 h 40 min (Minutáž: 42–60 min)

Hrají:

David Giuntoli, Russell Hornsby, Silas Weir Mitchell, Sasha Roiz, Reggie Lee, Bree Turner, Elizabeth Tulloch, Claire Coffee, Jacqueline Toboni, Danny Bruno (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(123)

Portlandský detektiv Nick Burkhardt, potomek dlouhé linie bojovníků, kteří si říkají Grimmové, chrání město před tajemnými bytostmi, Weseny, což jsou zčásti lidé a zčásti zvířata. (SkyShowtime)

Videa (30)

Trailer 2

Recenze (261)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

"This is the part of the horror movie where the sidekick gets it." Příběhy jsou jednoduché, nehledě na to, že efekty mohou leckomu připomenout béčkovější seriály z přelomu tisíciletí, ale je to oddechové, zábavné, prostě fajn. S přibývajícími sezónami se však "Grimm" začíná (ostatně jako většina ne příliš promyšlených seriálů) opakovat, ztrácí tempo a zamotává se sám do sebe, což mě nutí ubrat hvězdu a degradovat ho mezi průměr. ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Pilotní díl byl bohužel asi nejlepší.Tam se mi taky dost líbila i hudba,což už moc neplatí u ostatních dílů.Některé masky jsou docela odfláknuté a dokonce ani pravá bludbádská podoba Monroe se moc nepovedla.První série se ještě dala sledovat i anime fanouškem jako já,ale druhá série je už taková slabší.Pilotní díl byl ale podle mě zvládnut mistrovsky a přišel mi jako více klučičí verze Buffy.U Kriinálky Grimm se vždy zabavím:) Edit:Druhá série je špatně natočená a místy už se jí něco nedá odpustit.Efekty už stojí za nic.Hvězdičku dolů. ()

Reklama

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Z lovu se stala prostě jen štvanice... absolutně sfušovaná třetí série tomu bohužel zasadila poslední hřebíček do rakve... Čemuž na pozitivním dojmu nepřídá ani dojebaný Cool náhlá změna dablerů... která vás prostě musí nasrat. Navíc ty hlasi se k těm postavám prostě nehodí.. Důvod proč bych to měl sledovat dál, vidím už jen v tom ... co sakra bude z těmi klíči/mapou? když už se to zase trošku pohlo vstříct hlavní dějové linii... nijak je to žalostné běda, běda... už to není ani vtipné, napínavé mysteriozní.... už to není vůbec nic.. V podstatě abych se přiznal.. teď už fandim jen Adalith... snat už bude té agonie brzo konec. Fandim a držim palce! :D Totálně prosranej potencionál... přesně tak: ()

Orthank 

všechny recenze uživatele

Po prvých deviatich epizódach zisťujem, že tvorcovia varia z vody. Na jednej strane sa nechcú stratiť v spleti zápletiek a tajomstiev a na strane druhej si chcú udržať formu kriminálky. Ťažká úloha, zvlášť vtedy, keď zavediete celkom zaujímavú mytológiu a fantasy atmosféru. Uvidím, čo tvorcovia prichystali ďalej ale bojím sa, že neutrálny status mu v budúcnosti ku kvalite a sledovanosti veľmi nepomôže. Zatiaľ škoda dobrého nápadu. ()

Zagi20 

všechny recenze uživatele

Hlavně vydržet těch prvních 5 dílů !!!!! Pak se všechno zlepší, věřte tomu. Od šesté epizody mi přijde jako by tvůrci konečně pochopili jakým směrem se bude Grimm ubírat. Najednou to nabere na dramatičnosti, víc se "sblížíme" s těma mytologickýma potvorama, rozvíjí se tam víc příběhů, takže epizodnost až tak nevadí. Osobně se na každá díl těším a jsem zvědavý na kterou mrchu narazí a kam se příběh zase dál posune. Jsem zhruba v polovině první série a zatím s moc nestěžuju. Po konci první řady jsem spokojen, sice se mi moc nelíbil samotný závěr poslední epizody, opravdu mohli vymyslet něco originálnějšího. Ale vem to čert, 3 hvězdy a docela příjemná podívaná. ()

Galerie (3 314)

Zajímavosti (20)

  • V 15. epizóde 2. série si je možné všimnúť, že na budove, ktorá sa mala podľa popisu v titulku nachádzať vo Viedni, je okrem vlajky EÚ vyvesená vlajka Českej republiky. (pimpi)
  • Tvor nebo postava, která se objevuje po úvodní sekvenci titulků, je Monroe (Silas Weir Mitchell), přeměněný na Blutbada. (Nevka)
  • V seriálu se vyskytuje jeden velice důležitý klíč, který má mít k sobě údajně ještě několik dalších. Podle českého překladu jich však má být celkem sedm a jindy zase osm. (Geriel)

Reklama

Reklama