Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Padouch Gru se polepšil, snaží se žít jako spořádaný otec tří adoptovaných holčiček. S doktorem Nefariem rozjel výrobu džemů, které jsou zatím dosti odporné chuti. Jednoho dne si ho povolá na pomoc šéf Antipadoušské ligy. Svět ohrožuje nový terorista, který ukradl látku, která mění cokoliv živého na zabíjející a nezničitelné monstrum. Gruovi se do toho moc nechce, když ale zjistí, že doktor Nefario od něj odchází hledat lepší práci, tak souhlasí. Jenže to nebyl jediný problém, kterému musel čelit. Nejstarší dcera Margo začíná pokukovat po chlapcích, zatímco nejmladší Agnes by k taťkovi ráda sehnala také nějakou tu mamku. A ke všemu se záhadně ztrácejí malí Mimoňové. Gru bude muset zmobilizovat všechny své padoušské schopnosti a spolu s tajnou agentkou Lucy Wildeovou odhalit, co za tím vším vězí. (TV Nova)

(více)

Videa (25)

Trailer 4

Recenze (719)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Nejlepší byla ta kindrvajíčka. Bez nich by to bylo jako Laurel bez Hardyho, jako Abbott bez Costella, jako Procter bez Gambla nebo jako Ren bez tý debilní kočky, co nalepuje soply pod stůl a sbírá náplasti od roku 62. Celé je to lehce špionážní, jinak docela veselé, složené z neustálých gagů zmíněných kindrvajíček. Ta k srdci přilnou více, než kterákoliv jiná hlavní postava a příběh tak postrádá hlavního hrdinu. Záporák El Macho byl bezkonkurenčně nejlépe napsaná figura. Pro děcka pestrobarevný úlet do fantazie, pro dospělého velmi, ale opravdu velmi mírná zívačka. Dobrý animovaný film. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Bondovka pro děti, ve který veškerej humor tvoří prdění, padání, krkání a to, že se někdo jmenuje Zadek. Navíc mě nepříjemně překvapilo, jaký minimum stopáže tvůrci věnovali zápletce s novým superpadouchem - ta je jakoby jen otravným přítežkem k trapným gagům s Mimony a Gruem, kterej hledá lásku a peskuje dceru, že dělá to samý. Děti na novinářský projekci na konci tleskaly. Fakt vůbec nevim čemu. 40% ()

Reklama

Bachy 

všechny recenze uživatele

Už to vůbec není tak fluffy jako díl první, ale pořád je to hodně fajnová zábava. Chápu, že to marketingově byla výhra a evidentně i tady v komentářích slaví Minions úspěch, ale u mne sráží opravdu vtipný film plný nápadů do levelu trapnosti. Já padouch dva je jízda nahoru dolu. Od opravdu propracovaných gagů a nápaditých scén přes vtipy, kdy se stydíte, že jste Grua zapnuli. Zabít toho, kdo vymyslel prdící pistoli, profackovat tvůrce minionů a já bych byl absolutně nadšen. Ale co jsem já? Hlavně, že minioni prodávají. A končit se má hezky, tudíž - Wiigová je opět roztomilá a Carell se v Gruovi našel. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Dvojka zaostala za jednotkou. Dejová linka už nebola tak zaujímavá, miestami sa mi to zdalo pre detského diváka dosť prekombinované a kamsi sa vytratil aj emocionálny náboj. Mimoni síce zostali stále rovnako zábavní, ale hlavný záporák už tak nenadchol. Aj keď musím uznať, že lietanie na žralokovi bolo celkom originálne :). 75/100 ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pôvodný JA, ZLODUCH bol viac ako len príjemným prekvapením. A to aj po komerčnej stránke. A toho si tvorcovia všimli hneď. Naneštastie, ale trpí druhé Gruovo dobrodružstvo presne tou istou chorobou, ako 90% sequelov. Pracuje sa tu s klišé a novostí je tu minimum a dokonca by ste uhádli od polovice zvyšok filmu. Zo začiatku to ale vyzeralo naozaj nádejne a za 5 hviezdičiek. Skvelé hlášky, dokonalí Mimoni a strhujúce gagy. Škoda. Odpúšťam a bavím sa. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (24)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 76 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Ve filmu jsou zmíněni filmová série Mission: Impossible a herec Bruce Willis. (Zix.)

Související novinky

Oscarové nominace 2014

Oscarové nominace 2014

16.01.2014

Dnes odpoledne vyhlásila Akademie filmového umění a věd (AMPAS) ústy své prezidentky Cheryl Boone Isaacs a herce Chrise Hemswortha nominace na Oscary pro letošní rok. O prvenství v počtu nominací … (více)

71. Zlaté glóby - výsledky

71. Zlaté glóby - výsledky

13.01.2014

71. udělování Zlatých glóbů v hotelu Beverly Hilton skončilo. Moderátorská dvojice Tina Fey a Amy Poehler dala rychle zapomenout na nepříjemnost, kdy prasklý vodovod kolem poledne zatopil červený… (více)

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

20.12.2013

Magazín Forbes uveřejnil tradiční výroční žebříček herců, kteří zajistili Hollywoodu nejvyšší zisky. Na prvním místě poměrně překvapivě trůní Dwayne „The Rock“ Johnson, jehož filmy souhrnně utržily… (více)

71. Zlaté glóby - nominace

71. Zlaté glóby - nominace

12.12.2013

V odpoledních hodinách našeho času vyhlásila Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu nominace na 71. Zlaté glóby. Největšími favority se staly se sedmi nominacemi filmy 12 let v řetězech a… (více)

Reklama

Reklama