Reklama

Reklama

7500

  • USA Flight 7500
Trailer

Dvojice na svatební cestě, dívka cestující do Tokia, mladý pár chystající se na dobrodružní cestu po Asii, dvojice těsně před rozchodem, přehnaně sebevědomá letuška zamilovaná do pilota – ti všichni nastoupí do letadla do Japonska. Během letu se však na palubě letadla začnou dít podivné věci. Přistane nakonec let 7500 v Japonsku? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (98)

misterz 

všechny recenze uživatele

Na tento hororík som čakal skoro rok, bohužiaľ prišlo sklamanie. Na jednu stranu naozaj slušne technicky aj vizuálne zvládnuté, na strane druhej však bez prvkov, ktoré obvykle robia dobrý horor. Takmer žiadna atmosféra (a to klaustrofobický priestor lietadla prináša mnohé možnosti), pričom motív vraždiacej hmly, no neviem, pochybujem, že to niekoho uchváti. Napätie, ľakačky i prípadné gore sú tu tiež veľkou neznámou. Motív bubáka na krídle lietadla bol síce okopírovaný (to však nevadí), keď si však túto scénku porovnám s predchádzajúcim, omnoho starším filmom, tak čo sa týka dusnoty, jednoznačne vyhráva staršia verzia. Tu to nemalo žiaden efekt. Proste režisérske fiasko. Koniec dal všetkému korunu, tak ošuntelá pointa môže ohromiť naozaj možno len nejakého hororového novorodenca. 40/100 ()

herr_carter odpad!

všechny recenze uživatele

Takže copak to tady máme: 1x mnohokrát omleté téma,poté přidáme absolutně nezvládnuté budování atmosféry - ona tam vlastně za celou dobu žádná nebyla - , dochutíme asi 7-9 ks nejedlých neherců (které pak podle potřeby můžeme volně vyhazovat přímo do koše) a celé to dochutíme ohromující a naprosto překvapivou pointou, která mě zaskočila asi stejně, jako komerční úspěch Hobita. Jak tohle mohlo být svého času medializováno jako nejlepší a nejpřekvapivější horor za poslední léta, to teda opravdu nechápu, toto se opravdu panu Nakaši nepovedlo.....................moje hodnocení = 0 z 10. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Dlouho očekávaný film který díky hodně zajímavým trailerům a odsunutím premiéry nedočkavě vyhlížel nejeden nadšený fanda hororu.Když jsem viděl prvotní recenze a opravdu mizerné hodnocení, dost jsem se bál a úplně zbytečně, možná naopak díky tomu, že jsem do toho šel úplně bez očekávání jsem právě teď film dokoukal a jsem více méně nadšenej.Vizuál je perfektní, Takaši má režii pevně v rukou, atmosféra místy vážně hutná a do toho velice kvalitní herci.Není to samozřejmě žádná řacha a spíš než horor to je hodně napínavý mysteriózní thriller.Pointa mě dostala totálně a vůbec jsem jí nečekal a jak zde mnozí píší, že jde o nejotřepanější pointu za posledních 15 let, tak já osobně si teď nemůžu vybavit s jistotou 100% jestli jsem tuhle pointu už někdě viděl, možná podobnou, to u hororů už tak bývá, ale pro mě je důležité, že ta pointa prokouknout nešla až skoro do samého konce filmu a když už přišla, byl jsem z ní nadšený.47% je naprosto k smíchu, film kvalitou úplně v pohodě na 70%.Takže se nenechte odradit zdejšími hororovými NURU a šup s filmem na příjemně mrazivý večer. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Tento horor si dle traileru vybudoval skvělou atmosféru, ale ta v průběhu filmu úplně vymizí. Levnými triky, špatnými lekačkami a atmosférou se dostává na samé dno odpadu. Jenže pořád tu je délka, která se dá vydržet a hlavně postavy, které neotravují a snaží se zachraňovat 7500 jak se dá, bohužel marně. I když mi závěr přišel trošku mimo a mohl být i lepší, tak docela překvapil a za to jsem byl aspoň z části vděčný. Trailer navnadil a po obrovském očekávání silný pád na řiť, tohle se fakt nepovedlo .. 3/10 = 35% ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Dlouze očekávaná záležitost neočkávaně nenadtchla. Jedná se po většinu času o takový klasický thriller z letadla s klišoidními trampotami všeho druhu, no v závěru se začne krapec hororovatět, jenže opět ne nijak originálně. Minimalistickou filmařinu paluby letadla nelze taky nijak vychválit, takže hodně upocený 3* dávám jakš takš obstojným béčkovým hercům a za fakt, že jsem ani v pozdní nekřesťanské hodině nevytuhl nudou. Víc nic než moc. 50% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Pôvodne mal film niesť názov Flight 75 a vyjsť 31. augusta 2012. (misterz)
  • Číslo 7500 je tzv. "squawk kód", který vysílá transponder (odpovídač) v letecké dopravě. Kód 7500 označuje "hi-jacking" čili přepadení nebo únos letadla. (Cheeker)

Reklama

Reklama