Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdina příběhu knihovník Eda Hyhlík to má v životě těžké. Svou ženu, s níž má dvě malé děti, už nemiluje. Má milenku, která mu oznámí, že s ním čeká dítě. Problémy v manželství vedou jeho ženu k návrhu na rozvod. Jenže muž se nechce vzdát svého syna, chce ho do péče a to, jak mu právník vysvětlí, není reálné. A tak se pokusí dát své manželství zase do pořádku a své milence navrhne, ať jde na potrat. A pak mu žena namluví, že syn není jeho. Eda se rozvede, odstěhuje se na svobodárnu a ztratí i milenku. Jeho bývalá žena se znova vdává a děti získají nového otce. Eda ztrácí půdu pod nohama, aby ji nakonec našel v jednom radikálním rozhodnutí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

sator odpad!

všechny recenze uživatele

přidal: Scénář: Rudolf Ráž (autor filmu Dům pro dva !!!), skladatel neuveden, nejspíše nějaký Havajec :-) Lidstvo potřebuje cukr...au ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Drha měl rozhodně napozorováno a nažito a dokázal to ve svých filmech zužitkovat beze zbytku. První polovinu jsem sledovala bez dechu, neboť to je život sám. Perfektně vykreslené charaktery, emoce, zoufalé kroky, směšné činy, které je jedinec schopen udělat v případě, že toho druhého ztrácí. Drásavě nepříjemné. Jenže pak přišla tahanice o děti a s tím spojené (pro mě) nepochopitelné jednání Víznera, který sveřepě trval na tom, že chce do své péče syna, dcera ho vlastně přestala úplně zajímat a to mi přišlo nesmyslné a v rámci jeho jednání odporné. Každý milující rodič bojuje přece o všechny své děti a ne jen o jedno. Jeho afektované výlevy směrem k manželce "chci Míťu, dej mi Míťu" mi začaly po několikátém opakování lézt na nervy a původně pětihvězdové hodnocení sunout níž a níž. Samotný (velmi nepravděpodobný, potažmo nelogický) závěr vyššímu hodnocení nepomohl... ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Hodne neprijemnej filmek se Slavkou Hozovou a Viznerem v hlavnich rolich rozhadanych manzelu. V nekterejch momentech az prilis uveritelnej a realnej ... P.S.: Kdybych byl zenska, tak by me Vizner asi taky moc nebral... :-) 3+ ()

Kovaja 

všechny recenze uživatele

Těžký film s hodně ožehavým tématem.Na takové věci se kouká strašně špatně.proto smekám před výkonem věčného Saturnina.Vízner podal excelentní výkon.Bravo!!! ()

Ygnor 

všechny recenze uživatele

Zdařilá studie rozpadu rodiny, která po letech neztratila na své aktuálnosti. Vízner, není jenom medický kretén Boba, čestný princ a šlechtic Vilibald či malomluvný Saturnin, ale IMHO obstál v náročnější roli manžela, ano i domácího „násilníka“ (!) ...a po té osudem zkoušeného existencionalisty, byť s nálepkou: knihovník. Nečekejte pitomé gagy,i když má na to kukuč, některé premisy brousí nečekaně pěkně do živého. ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda, nuda. Ač se herci skoro snažili, jde o banální příběh bez kapky vzruchu nebo něčeho jiného. Hlavní hrdina mi byl z duše protivný a snad i proto jsem snímek nedokoukal do konce. Když jsem viděl tu stopáž, řekl jsem si, že nemá smysl marnit tolik času díváním se na něco co mně prostě nezajímá. řešení jejich problému tak zůstalo jejich problémem. 200902011 3200/10608/10900 ()

Reklama

Reklama