Reklama

Reklama

Derrière les murs

  • angličtina Behind the Walls
Trailer

Obsahy(1)

Francie roku 1922. Spisovatelka Susanna hledá inspiraci pro svou novou knihu a tak se nastěhuje do velkého zámku. Když usedlost prozkoumává, nalezne v suterénu tajnou místnost. Od té chvíle ženu pronásledují vize a noční můry. Navíc její přítomnost také vadí místním obyvatelům. Brzy ve vesnici začnou záhadně mizet malé holčičky. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Di Tecka 

všechny recenze uživatele

Nic nového, jen další praštěná ženská a ne-strašidelné děti.. Aspoň nějaká akce ze strany místních obyvatel to mohla oživit, jedno rozbité okno to zrovna nenapravilo. Nezajímavé a nestrašidelné. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Sakriš, Francúzi, serte na ducháriny, tie prenechajte vašim južným susedom a radšej točte, čo vám ide najlepšie (áno, krváky). Ale aspoň som sa presvedčil, že nie všetky nové, pekne nakrútené, historicko-duchárske báchorky sú dobré. Toto bola mizéria, strašne nezaujímavý film. Nesympatická hlavná hrdinka, biedny námet a primitívny scenár, v ktorom sa nenájde ani jeden svetlý či prekvapivý moment alebo zvrat. Mal som sa snáď báť húfu krýs, alebo prízrakov, ktoré ani raz poriadne neukázali? Vlastne len hudba bola celkom pekná, všetko ostatné - s výmimkou dvoch-troch ľakačiek - tma. ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Pre mňa jedna z najpríjemnejších duchárčin za posledné roky, zrejme aj preto, že sa nejedná o čistú žánrovku, ale ghost story je tu iba časťou celkovej story. Spracovanie síce pripomenie viaceré iné horory (mne hlavne The Others a Deadline), ale nijak to neprekáža a navyše je to krásne natočené. K tomu zamotaný príbeh, značná dávka mysterióznosti, sympatická hlavná hrdinka, napínavé nočné scény a to všetko navrch ohodené francúzskym šmrncom. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Představte si rok 1922, kdy ženy musely chodit na vesnicích zahaleny, nesměly pít alkohol a kouřit. V této době se odehrává horrorový příběh, kdy se spisovatelka z města, typická kurvička, přestěhuje na vesnici, aby zapomněla na své trauma a napsala nějaký román. Ve starém domě našla tajnou místnost ve sklepě. Od té chvíle straší. Žena vidí duchy dětí a houfy krys, které vylézají ze studny ze sklepa. SPOILER!!! - Onemocnělo ji dítě, místo aby o dítě pečovala, šla se kurvit. Dítě zemřelo. Odstěhovala se tedy na venkov. Jenže tam také není oblíbená. Ztratí se jedno dítě, pak druhé, pak manžel jedné vesničanky ...... a kdo za všechno může? No přece ta městská fuchtle! Musím velice pochválit verzi Koshmar.za.stenoy.2011.D.HDRip, kde byl krásný obraz, čistý zvuk a parádní profesionální ruský dabing. Žádné huhňání jednoho chlápka s mikrofonem, ale nadabovány všechny postavy. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama