Reklama

Reklama

Hon na somálské piráty

(TV film)
  • Česko Pohled zevnitř: Somálští piráti (více)

Obsahy(1)

Když somálští piráti zaútočili na americkou dopravní loď Maersk Alabama, upoutalo to pozornost celého světa. Když však unesli loď, zajali amerického kapitána a žádali za něj výkupné, dostali víc, než si přáli. Bílý dům musel okamžitě zareagovat a nařídil záchranný útok, jehož cílem bylo odstranění čtyř pirátů, aniž by došlo k ohrožení kapitána Phillipse. Zní to jako neuskutečnitelná mise? Pro vojáky speciální jednotky to byl jen další pracovní den. Přísně tajný americký útvar Navy Seals je vycvičený k jedinému účelu - lokalizovat a zničit teroristy kdekoli na světě. Tito muži patří k nejneomylnějším zabijákům amerického arzenálu a charakterizuje je jednota a činy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Hon na somálskych pirátov sa nekonal!!! Piráti boli odbavený v niekoľkých sekundách (pár minútach?), väčší priestor dostala jednotka Seals. A tým pádom dokument ako taký nenaplnil obsah. */** ()

agassi68 

všechny recenze uživatele

Nuž, zažiť by som to nechcel ale títo amíci z toho spravili poriadnu hrdinskú epopeju. Pripomenulo mi to dávne sovietske filmy. Černosi mali jedného člena posádky zastreliť a nikto by už nevymýšľal. Budem musieť v Somálsku spraviť školenie pirátov :) ()

Reklama

Eristt 

všechny recenze uživatele

46 minutové utrpení, které se pirátstvím zdržuje jen minimálně. Namísto toho jsem byl seznamován s pozadím výcviku speciální americké jednotky - což mě ovšem vůbec, ale vůbec nezajímalo. Chtít se o ni něco dozvědět, sáhl bych po dokumentu, který se primárně zabývá právě ji. Ve výsledku jsem se tak o boji se somálskými piráty, fenoménem pirátství či čemkoliv relevantním vzhledem k názvu, nedozvěděl nic. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama