Reklama

Reklama

Hon na somálské piráty

(TV film)
  • Česko Pohled zevnitř: Somálští piráti (více)

Obsahy(1)

Když somálští piráti zaútočili na americkou dopravní loď Maersk Alabama, upoutalo to pozornost celého světa. Když však unesli loď, zajali amerického kapitána a žádali za něj výkupné, dostali víc, než si přáli. Bílý dům musel okamžitě zareagovat a nařídil záchranný útok, jehož cílem bylo odstranění čtyř pirátů, aniž by došlo k ohrožení kapitána Phillipse. Zní to jako neuskutečnitelná mise? Pro vojáky speciální jednotky to byl jen další pracovní den. Přísně tajný americký útvar Navy Seals je vycvičený k jedinému účelu - lokalizovat a zničit teroristy kdekoli na světě. Tito muži patří k nejneomylnějším zabijákům amerického arzenálu a charakterizuje je jednota a činy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Eristt 

všechny recenze uživatele

46 minutové utrpení, které se pirátstvím zdržuje jen minimálně. Namísto toho jsem byl seznamován s pozadím výcviku speciální americké jednotky - což mě ovšem vůbec, ale vůbec nezajímalo. Chtít se o ni něco dozvědět, sáhl bych po dokumentu, který se primárně zabývá právě ji. Ve výsledku jsem se tak o boji se somálskými piráty, fenoménem pirátství či čemkoliv relevantním vzhledem k názvu, nedozvěděl nic. ()

sator 

všechny recenze uživatele

30 vteřinová informace ze zpráv rozplizlá do 40 minut...Propagace amerického militarismu hlavně... ()

Reklama

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Hon na somálskych pirátov sa nekonal!!! Piráti boli odbavený v niekoľkých sekundách (pár minútach?), väčší priestor dostala jednotka Seals. A tým pádom dokument ako taký nenaplnil obsah. */** ()

agassi68 

všechny recenze uživatele

Nuž, zažiť by som to nechcel ale títo amíci z toho spravili poriadnu hrdinskú epopeju. Pripomenulo mi to dávne sovietske filmy. Černosi mali jedného člena posádky zastreliť a nikto by už nevymýšľal. Budem musieť v Somálsku spraviť školenie pirátov :) ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama