Reklama

Reklama

Jjejjehan romaenseu

  • Jižní Korea 째째한 로맨스 (více)

Obsahy(1)

Neúspěšný komiksový kreslíř, který umí výborně kreslit, ale neumí psát, se dozví od svého kamaráda o soutěži, ve které se dá vyhrát 100 000 amerických dolarů a věhlas ve čtyřech státech. Jedná se však o erotický komiks. Jelikož potřebuje peníze na koupi obrazu svého otce, shání někoho, kdo mu bude psát příběh. Vyhlásí konkurz, kam se nachomýtne nezaměstnaná, sexuálně nezkušená třicátnice. Díky pozměněnému a vyšperkovaného životopisu je přijata. Tak, jak se začne příběh rozvíjet na papíře, rozvíjí se i jejich společný reálný život. (balone)

(více)

Recenze (18)

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Objektivně vzato je to průměrný romantický film. Mě osobně ale ty jejich věčné hádky a rozpory hodně oslovily a to mi umožnilo se vcítit do situace, kdy se k sobě dva lidé absolutně nehodí, lezou si na nervy, provokují se a trápí, přesto ale v sobě najdou zalíbení a přes všechny rozdíly se zamilují. Jak typické. Jak reálné. 60% ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Krásný film! Mezi ústřední dvojicí to jiskřilo a skvěle mi k sobě sedli. Dokonce začínám mít tu Kang-hee Choi ráda. Je tak zvláštně divná, až se mi to líbí. Animace pěkná, ale klidně nám jí mohli naložit o trochu více. Několik vtipných situací mě opravdu hodně pobavilo. Důkaz toho, že Korejci zvládají nejen drama. 5* ()

Reklama

Bansheee 

všechny recenze uživatele

Poměrně zdařilá romantická komedie se slušným námětem. Opravdu se u ní člověk zasměje a speciálně v částech, kdy hlavní hrdinka velmi důsledně dbá na rady z ženských časopisů. Postelová scéna se pro mě stane kultovní. Bohužel, po velmi vtipném a energickém startu to trochu upadá a konec už je samozřejmě absolutně předvidatelný. Další mínusem byla pro mě občasná šílená uřvanosti hlavní hrdinky. AIe i přes klasické romantické klišé na konci hodnotím film kladně, je to prostě pohodové a zábavné. ()

balone 

všechny recenze uživatele

Zajímavé dílo, hlavně mě zaujala ta animace propojená s reálným světem. Vtip to mělo, ale nic nového se od toho čekat nedalo. Vtipná scéna v posteli byla fakt super, kdy se nezkušená žena snaží navodit tu správnou atmosféru a vzrušení tim, že využívá rad z dámských časopisů. Je to osvěžující film, nemusíte nad ním přemýšlet, ale příběh to má a neni fádní, jak to často bývá. Možná to uprostřed vtip chvíli ztratí, ale pak je hned zpět a dvojnásobný. Konec mě rozesmál. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Zatracené ženské časopisy." Zbytečně zdlouhavá, ale jinak příjemná a místy až zábavná romantika. Přežil jsem fakt, že se to točí kolem komiksových tvůrců, což přineslo několik nezáživných a nudných komiksových scén. Přežil jsem hlavní hrdinku, u které jsem se celý film divil, že ji hlavní hrdina neumlátil popelníkem (ale mám rád postavy, které jsou ve své nesympatičnosti zahrány skvěle, a to Kang-hee Choi zvládla). ()

Galerie (59)

Reklama

Reklama