Reklama

Reklama

Chained

  • Velká Británie Chained
Trailer

Obsahy(1)

Jednoho sobotního odpoledne si 8letý Tim a jeho matka Sarah objednají taxi. Řidič je však sériový vrah, který si vyhlédl další oběti. Chlapec se stává svědkem vraždy své matky a jeho děsivá můra teprve začíná. (LIVINGDEAD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (144)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Nevšední rodinné drámo o jednom chorém zasranovi a jeho králíčkovi na řetězu. D´Onofrio čekal dlouhé roky na roli, která by mu opravdu sedla a tady(klobouk dolů)byl tak odporný, jak jen to bylo možné. Možná je trošku škoda, že do toho Farren se svým ufounským xichtem nechtěně vnášel prvky sci-fi -ale co už. Ve výsledku je to docela záživná konverzační vztahovka, která s překvapivou samozřejmostí automaticky vkládá rovnítko mezi trauma z dětství a život dospělého psychopata.(s takovým tvrzením bych byl možná opatrnější). ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Jako vždy skvělý, sladký, sexy Vincek předkládá podrobný manuál, jak v domácích podmínkách a bez jakýchkoliv pomůcek ze Zverimexu úspěšně odchovat v zajetí mládě vraha. Pouzí dva herci a pár ječících figurantek ukazují, že David neplýtval spermatem nadarmo a jeho zvrácené geny přežijí, i když nemají koule. Klidně mě Lynchujte, ale bylo to luxusní. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Výslednej,až odpadovej dojem z filmu trochu vylepšila pointa,rozzuzlení,který sem nečekal,ale asi mě to mohlo trknout,že maj něco společnýho.Jinak ale film poměrně nudnej,některý scény byly až nekonečný.Herecky kvalitní,jak vincent,tak to mladý ucho svý party zvládli skvěle.Jinak Jenifer nezapře taťku,oba jsou docela úchylný magoři.30%. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Keďže milujem neľudskosť, násilie a zvrátenosť, vedel som, že tento exploiťák určite bude moja krvná skupina, a je to naozaj tak. Psychopat si odchytáva mladé ženy (ako dopadnú je asi jasné), popritom unesie malého chlapca, z ktorého si urobí otroka a núti ho upratovať (presnejšie odpratávať). Trochu mi to pripomínalo Bereavement, takže paráda. Fyzický, psychický teror, mučenie, dostatok krvi, radosť pozerať. Pri niektorých zvrátených scénach som bol v siedmom nebi, ale aj tak nemôžem povedať, že to bol dokonalý horor. Mne tam strašne vadili tie nekonečné pasáže zbližovania sa dvoch hlavných postáv, najmä v dosť nudnej prostrednej časti filmu. Na druhej strane chválim výber hercov, ani neviem, ktorý z nich bol odpornejší. 8/10 - film dokáže zabrnkať na psychiku a za niektoré gorescény má u mňa najväčšie plus. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Tohle je spíš drama než thriller. Horor to není vůbec ničím. To že je ve filmu trochu krve hned neznamená, že to je hned horor -_-. Tohle byl přesně ten film na kterej se podíváte a v polovině ho už chcete vypnout, protože tam skoro nikdo nemluví a je tam strašně moc hluchejch míst, ale přesto to neuděláte, protože vás u toho něco drží. Jak mě sraly ty nudný pohledy, který nic neřešili a chvíle, kdy se ve filmu nic nedělo. Hlavní předností tohodle filmu jsou výkony herců. Mladý i dospělý Rabbit je naprosto skvělý a věřil jsem mu tu beznaděj, ale potom mě překvapilo to, jak se ze dne na den změnil a chtěl zabíjet. Ještě že se to na úžasném konci vyřešilo. Jsem úchylnej na dobře propracovaný konce a tady mě to vážně potěšilo. Vincenta bych si nikdy nepředstavil jako nějakýho psycho vraha, ale přesvědčil že mu to jde. 65% ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Pôvodne dostal film od MPAA rating NC-17, neskôr mu však bol zmiernený na R. (Sufferer)

Reklama

Reklama