Reklama

Reklama

Chained

  • Velká Británie Chained
Trailer

Obsahy(1)

Jednoho sobotního odpoledne si 8letý Tim a jeho matka Sarah objednají taxi. Řidič je však sériový vrah, který si vyhlédl další oběti. Chlapec se stává svědkem vraždy své matky a jeho děsivá můra teprve začíná. (LIVINGDEAD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (144)

Morholt 

všechny recenze uživatele

D´Onofrio si střihl dalšího psychopata, který si tentokrát z uneseného děcka vychovává svého následovníka. Lynchová si i tady udržela svůj lehký nadprůměr, ale pořád čekám, kdy vyrazí s nějakou opravdickou peckou. Chained na trhák určitě neaspirovalo, ale přesto se jedná o velmi dobrou žánrovou jednohubku s vyústěním, které mě velmi překvapilo. 70% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Vincent D'Onofrio vytahuje dalšího excelentního narušeného úchyla ze své herecké škatulky; tentokrát v komorním (béčkovém) psychologickém dramatu/hororu k obrazu svému převychovává mladého kluka, kterého od 9 let a vraždy jeho matky vězní ve svém domě jako otroka připoutaného řetězem. A je to vcelku zajímavé a chvílemi i hutně mrazivé, stejně jako až příliš ambiciózní, s mnoha domýšleními na samotném konci. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Slušný, málo známý, zapadlý thriller o sériovém vrahovi a uneseném dítěti, jenž mu během let dělá domácího otroka zatímco on unáší mladé dívky. Zajímavá myšlenka, místy komorní slowburn styl kombinovaný s jindy explicitně násilným vizuálem a pěkná cesta do mysli sociopata podtržena hlavním výkonem psychicky zničeného dítěte. Co mi ale chybělo k lepšímu hodnocení je tak trochu stereotypní dějová linie bez většího drajvu či něcěho vyloženě šokujícího, což ale není nic negativního jako spíš jen moje osobní výtka. Ve výsledku ale jinak dost slušná a často nevídaná záležitost. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

.. a pak že sérioví vrazi nemají duši. Například tenhle Bob se zhostil role tatínka a kantora poté, co zjistil, že pozůstalý syn jeho oběti by měl rozhodně lepší život s ním. Rodičovskou láskou si ho upne na řetěz, aby mu mladý klučina sloužil až do období prošlé puberty. Odměnou mu bude svědectví všech krutých zločinů, kterých se jeho nový pěstoun dopustí... a samozřejmě si něco z toho i vyzkoušet. No, asi takhle: Chained neni špatnej film, rozhodně má takovou špinavou komorní atmošku a několik slušnejch momentů, ale těch kecacích a do blba čumících scén má přece jenom víc, což rozhodně neni zrovna můj šálek humánní malinovky. Tohle vláčné tempo někomu ale třeba sedne. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších Hororových Novinek za Poslední Dobu! To bylo Parádní! Tak hustý Psyhický Terror, jsem pořádně dlouho neviděl! První půl hodina je excelentní!! Dialogy, Atmosféra, Ta nepředvídatelnost! Neuvěřítelné! Celé, je to super Natočené, Jen je mi líto, že se to spíše soustředilo na psychické zdeptání, než na Gore, které mám osobně raději, a moc neukázali, ale Tah na Psychiku za Jedna! ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Pôvodne dostal film od MPAA rating NC-17, neskôr mu však bol zmiernený na R. (Sufferer)

Reklama

Reklama