Reklama

Reklama

Rallye smrti: Peklo na zemi

  • USA Death Race: Inferno (více)
Trailer

Odsouzený vrah Carl Lucas alias Frankenstein je nejlepším řidičem v brutálním automobilovém závodě za zdmi věznice, známém také jako Rallye smrti, který vysílá Weylandova společnost přes internet. Cenou pro vítěze a jeho tým v boxech je propuštění z vězení – od tohoto cíle ho dělí jen jedno vítězství. Jenže R. H. Weyland je donucen prodat práva na „Rallye smrti“ miliardáři Nilesenovi Yorkovi. York, provozovatel soukromých věznic, chce uspořádat „Rallye smrti“ jako transkontinentální závod v jihoafrické poušti. Weyland zařídil, aby Lucas podstoupil operaci obličeje, a po zničující nehodě mu tak byl obnoven popálený obličej. Od operace však musí nosit masku, aby neohrozil příjem z vysílání. Je pokračovatelem závodníka, kterému se říká „Frankenstein“. Jeho tým, který tvoří technici Goldberg a Lists a navigátorka Katrina, netuší, že pod maskou je Lucas. Tomu stačí jediné vítězství, aby pro sebe a svůj tým získal svobodu. Jenže York vytvoří nová pravidla a o propuštění vítěze nechce nic slyšet... (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer

Recenze (150)

Blue.Shark 

všechny recenze uživatele

Třetí díl nedělá tomu druhému žádnou ostudu, ale ani výrazně neexceluje. Je to prakticky stejný mustr, který ale pro béčkovou záležitost dobře funguje. Ocenil bych větší koncentraci hlášek, ale přesto musím říct, že všechno v tom filmu drží pohromadě. Škoda občasného zaškobrtnutí v podobě rakety letící rychlostí lenochodí myšlenky nebo snahy o lovestory, jenž v působí jako pěst na oko. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Na místa.....připravit.....zabít!!!!!........ Závody se, oproti původním snímkům, přesouvají mimo věznice do celého světa. Víc aut, víc muklů, víc zbraní, prostě Peklo na Zemi. CITÁT - Radujte se, dokud můžete.......... Není to špatný příběh, ale je to nejhorší díl ze série. Má i naprosto odpudivou a na palici lezoucí hudbu. CITÁT - Nikdy nevěř reklamě!!!........ ()

Reklama

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

První film série byl ryzí béčko, které nabídlo brutální akci, Stathama a videoklipový střih s kamerou. Dvojka byla ultra levné céčko s bezkrevnou akcí, bez Stathama a otřesnou kamerou se střihem. Trojka je ultra blbé háčko (h.vno) s minimem (zajímavé) akce, opět bez Stathama a tentokrát neexistuje funkční kamera, střih, scénář... Ano je to tady série, která skončila svým prvním dílem a těžící z charismatu nynější "mladé" akční hvězdy Stathama. Hollywood už je na tom špatně, že se snaží dělat filmové série z filmů, které nemají ambice vydržet první díl. Dokola a dokola házet jiné herce pod masku jezdce Frankensteina? Sebrat rezavé automobily a přesouvat je více na východ (Bulharsko, Rumunsko...)? Točit to na levnější kamery a nechat s touto technikou běhat absolutní amatéry? Tímto posílám trojku do odpadních vod a pokud se někdo nezamyslí, tak další rok tu bude Death Race 4 a bude se jezdit na betonovým parkovišti u supermarketu. Nefunkční jako akční film, nefunkční jako post-apo, nefunkční jako béčko a nefunkční jako další díl série. Hodnocení OST: I Pacman měl během hry lepší podkreslení. Odpad 0/10 ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Brutalita, hodně krve, kundy a závody "vytuněnejch" aut... Tady pocaď to chápu... Ale že to má "hodinuatřičvrtě", je tam dementní příběh a režisér si myslí, že záběry proti světlu, pokud možno zpomalené, jsou strašně "kůl", to už jsem nedal... Nehledě na to, že ani samotné závody nejsou napínavé, ani zajímavé, naprosto sterilně natočené a vypadají jako jízda veteránů centrem města... No a závěrečná vysvětlovačka je snad jen pro hluché a slepé a impotentní debily... ()

Žralok 

všechny recenze uživatele

Na dvojce se mi líbilo to provázání s jedničkou. A to že ačkoliv je to direct -to-DVD film tak se jedničce téměř vyrovná. Nyní se mi do ruky dostala již třetí část série a já jsem opět mile překvapen. Zejména závěrečná půlhodina mě dostala. Mám pocit že provázání s původním filmem je zde zase o krok lepší. A příjemně potěšila i změna prostředí. Už se nejezdí pouze na okruhu ve věznici. Nyní se podíváme do pouště. A poušť dovede být nebezpečná sama o sobě. Když k tomu přidáte ještě plno nemilosrdných jezdců tak výsledek je jasnej. Frankenstein to rozhodně nebude mít lehké. Do předních úloh se vrací kompletní osazenstvo z předchozí části a já můžu doporučit každému. Komu se líbí závody Rallye smrti. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (4)

  • Film sa natáčal v Južnej Afrike. (Laslo)
  • Ve scéně, kdy bachaři vystřelí naváděnou raketu IRIS-T podruhé i potřetí, pokaždé je na odpalovacím stojanu všech 8 raket. (Ficik)
  • Když jede ve třetí etapě Frankenstein (Luke Goss) bok po boku 14K (Robin Shou) přímo do cíle, střílejí svými kulomety vojáky okolo tratě. To je ale nemožné, jelikož mají zbraně nainstalované napevno a namířeny přímo před sebe. (Ficik)

Reklama

Reklama