Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Neúspěšný spisovatel se vrací do vesnice v Galicii, ve které vyrostl. Má zde převzít cenu, ovšem brzy přijde na to, že skutečný důvod, proč ho pozvali je, že má skoncovat se starou kletbou, jež sužuje obec posledních sto let. (oficiální text distributora)

Recenze (62)

misterz 

všechny recenze uživatele

Svieži španielsky vetrík do žánru hororovej komédie. Vlastne ide o komédiu s hororovými prvkami, ale to nevadí, zábava je zaručená. Potešila aj príjemná vizualizácia pripomínajúca staršie hororové filmy, taká pekná spomienka na poctivé masky bez digitalizácie. Vytkol by som len trocha pomalší rozjazd, ale od miesta, keď sa ukáže prvý krát stodola, snímok sa rozbehne a naberie tú správnu atmosféru. Španieli to proste vedia. U mňa preto spokojnosť. 70/100 ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Ale jo, bavil jsem se slušně. Hororů s takhle příjemným lookem jak ze staré Naschyho školy je málo, obzvlášť s vlkodlaky. A vůbec tentokrát nevadí, že jeho žilami prostupuje silně komediální příchuť. Navíc skoro žádný digitál, jen poctivé masky, což se dneska prostě musí ocenit. Toprovi díky za titulky (i když brutálně rychlý). ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

U všech chlupatých na měsíc vyjících stvoření tohle nemělo chybu !! Hlavní hrdina je největší zbabělec v historii vlkodlačích hororů a jeho dva kámoši tomu nasazují korunu. Nejvíce mě dostala scéna s poldama to opravdu bylo bezkonkurenční a pouštěl jsem si jí několikrát. Babička hlavního hrdiny pobrala víc odvahy než naše trojice dohromady a ten pes byl snad kouzelnej. Scéna s prstama rovněž bezchybná. Kvalitní porce chlupaté zábavy a super překvapení. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Vlkodlaci patří mezi moje nejoblíbenější odnož hororu. Ale do tohohle jsem vůbec nechtěl. Byl jsem unaven a znechucen hororvýma filmama ze Španělska co nám psolední dobou servírují(werewolf in Amazonia). Ale když jsem se rozhodl že do toho jdu tak jsem byl nakonec mile překvapen. V jeden den jsem zkoukl John dies at the end a tohle a oba filmy mě dost bavily. Tohle je sice takový pomalejší ale díky parádním hláškám a výborným hercům jsem se ani minutu nenudil. Krvavý to sice moc není ale má to sem tam atmosféru a celkově se mi příběh s kletbou líbil. Byl krásně naivní a tupý. Stylizace je parádní a režisér má rozhodně talent. Překvapení. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Po prvej nudnejšiej polhodinke slušný obrat k lepšiemu. Horor ani náhodou, ide o čistú komédiu s prvkami čierneho humoru a tak to mám rád. Scéna s prstom ma mierne dostala do kolien. "Olivový olej a cesnak by sa náhodou nenašli?" Masky akotak zvládnuté, hlavný protagonisti celkom fajn, psík roztomilý takže ako jednohubka poteší. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama