Reklama

Reklama

El hombre de la bolsa

  • USA Man in a Bag
všechny plakáty
Krátkometrážní / Drama / Fantasy / Horor
Argentina, 2010, 13 min

Režie:

Pedro Cristiani

Scénář:

Guille Gatti

Hrají:

Iván Espeche
(další profese)

Obsahy(1)

Otec s deťmi sa zaseknú vo výťahu. Keďže cez medzeru je možné dostať sa von, syn odchádza po pomoc. Späť sa už ale nevráti. Následný pokus dcéry skončí rovnako a otec si uvedomuje, že niečo nie je v poriadku. (*CARNIFEX*)

Recenze (11)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Bodaj by všetky hororové kraťasy boli aspoň z polovice ako tento. Rodinka sa zasekne vo výťahu, všetky svetlá zhasnú, otec vystrčí svojho syna po pomoc, ale keď sa dlho nevracia a z diaľky je počuť volanie o pomoc, je jasné, že v tej tme číha niečo omnoho hrozivejšie. Temný, desivý a neskutočne napínavý horor s parádnym stvárnením príšery. Pre mňa minimálne na rovnakej úrovni ako predchádzajúca režisérova pecka Deus Irae. Nechápem, vážne nechápem, ako je možné, že Pedro Cristiani zo svojím obrovským talentom doteraz nenatočil žiadny celovečerný horor. Dúfam, že to do budúcna zmení, ináč ma vážne naserie!!! ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný 13 minutový kraťas z Argentíny o otci, dceři a synovi, kteří se zaseknou ve výtahu a vyšlou syna na pomoc, jenže ten se už nevrátí a otec zjišťuje, že něco není v pořádku. Na můj vkus poměrně dlouhé a hodně často ve tmě, nicméně atmosféra ke konci slušně hustá a praktická maska netvora se povedla. 6/10. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Otec s deťmi sa zaseknú vo výťahu. Nakoľko sa dá cez medzeru dostať von, syn odchádza po pomoc. Späť sa už, ale nevráti. Následný pokus dcéry skončí rovnako a otec si uvedomuje, že niečo nie je v poriadku. Mám dosť veľký strach, keď sa zhasne vo vchode, tobôž keby sa zaseknem vo výťahu. ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Atmosférický kraťas z daleka aneb jak se také dá potrestat za nevěru. Při opomenutí faktu rozdělování hlavních postav, který už mi začíná lézt značně na nervy, je to fajn jednohubka. No, jednohubkou se možná stanou i účinkující, kterým realisticky zpracovanou, usměvavou příšerku značně nezávidím. Mimochodem stále více začínám přicházet na chuť španělštině v hororech, stává se pro mě pomalu jejich symbolem. 60% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

O něco slabší než režisérovo Deus Irae, ale pořád je to slušná atmosférická podívaná. Zvláště pak ve své druhé podívané nám tento argentinský krátkometrážní kousek naservíruje opravdu zajímavé momenty – slabší povahy je jistě označí za až nechutné – nicméně mi trošku vadila ona celková tmavost. Chápu však, že měla zakrýt nedostatky a dostat diváky do varu – však taky ty masky byly pěkně udělané. Prostě o něco lepší průměr 60%. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Tenhle velmi povedený kraťas, je přesně akorát. Nic prodlužovaného a jde rovnou za svým koncem. Proč točit dvouhodinový snímek o záseku ve výtahu, když na to stačí jen čtvrt hodiny. Za kamerou stál Lucio Bonelli. Film lze vidět na You-tube. Stačí dát do vyhledavače. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Trochu som nevidel do podstaty snímku, ale jeho formálna stránka vylepšovala skóre maximálne. Existujú skryté hororové poklady v podobe krátkometrážnych filmov. Tento mal šancu stať sa jedným z nich. ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Nic moc horror, nebo lépe řečeno horrorové video s dobrým příběhem.V brutálních částech filmu dost hnusná podívaná a když se zde nejednalo o brutální část, tak to byla docela nuda.Nicméně jsem zvědav na Cristianiho béčkové video Deus Irae. ()

Reklama

Reklama