Reklama

Reklama

The Human Centipede III (Final Sequence)

  • Austrálie The Human Centipede III (Final Sequence) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

William Boss (Dieter Laser), šialený dozorca z väzenia uprostred americkej pustatiny, natoľko podľahne "kúzlu" dvojitého pokračovania zvráteného snímku Human Centipede, až nadobúda presvedčenie, že jediný spôsob, ako dospieť k náprave trestancov a ušetreniu na výdavkoch v prevádzke, je prekonanie počtu "uchádzačov" prvotného výtvoru režiséra Toma Sixa. Z koľkých "dobrovoľníkov" sa bude skladať ľudská stonožka tentoraz? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (208)

topi 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování a zase úplně o něčem jiném. Ovšem kvalitou je nejslabším dílem série. Sice občas je to vcelku vtipná satira, ale chybí jí ten správnej nadhled. Ale jedná scéna předčí i Srbski film, to je hodně velká zvrhlost (a to nemyslím zrovna kastraci). A stále řvoucí Laser mě občaš šel trochu na nervy. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Six sliboval sliboval a hovno jsme dostali...Že prej dvojka bude vypadat jako Disneyovka, ale tady se nedělo vůbec nic. Ve filmu není nic, co nás rozrušovalo v minulých filmech, jen grimasy šíleného, trapného a zvráceného ředitele věznice. Film je nudný a nezáživný, ztratil to kouzlo, prostě slabota, vlastně celý film se tam nic neděje. PS: porno herečka Bree Olson má větší talent než Megan Fox., a proto ta jedna hvězda... ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Znovu začlenění Lasera a Harveyho do třetího filmu v naprosto jiných rolích a přítomnost samotného Sixe v roli sebe sama jen vede k tomu, že se film stává parodií, záměrnou, ale jednoduše není vtipný, není zábavný. Dokáže šokovat. Na to je Six dobrý a má zde scény, které se vám opět dovedou vrýt do paměti. A překvapivě se nejedná o scény se stonožkou. Přesto si nemohu pomoct, tohle už opravdu nevyšlo. ()

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

Tak ti nevim Karle, ale ja som sa bavil kralovsky. Predstavte si film natolko zly, ze je az dobry. Od zaciatku do konca som sa skeril na televizor ako pedofil na kocik. Ono tento film treba brat proste inak. Tom Six je uchylny pracurak, ale ja som mu to tentoraz bezvyhradne bastil. Hlavna postava riaditela vaznice je dokonala. Je to skratka taky neskutocne flegmaticky sympatak, ktory sa len snazi ocistit spolocnost od odpadu a dari sa mu to. Hlasky su neskutocne a nebyt toho obcasneho tlacenia na pilu, tak nevaham a palim plny. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco v intencích předešlých dvou dílů s tím, že Sixova zvrácenost tady dosáhne svého vrcholu, ale to jsem se zmýlil. Holanďan to pojal trochu jinak a satira (nebo co to bylo) v jeho podání na mě absolutně nefungovala. Přiznávám Dieterovi Laserovi momenty, kdy mě svým zjevem či výrazy dokázal pobavit, ale toho přehrávání bylo moc. Přicmrndávači v podobě Harveyho a Bree Olson nestojí za řeč, ačkoliv na druhou jmenovanou se sem tam aspoň hezky dívalo. Bylo tu i několik blééé momentů jimž jednoznačně vévodí kastrace s průstřelem tlustého střeva. Ale co se stonožky týče, tak tu všechno bylo společensky korektní, dá-li se tomu tak říkat. No doufám, že Six dostonožkoval a ukáže také něco nového, protože závěr trilogie ukazuje, že tomuto tématu už došel dech. 30% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (15)

  • Film bol zakázaný v Nemecku, Írsku, Malajzii a vo Filipínach. (Ffcvc)
  • Jediný film z trilogie, kde není úplná nahota, ale je zde vidět pouze část hýždí vězně. (LUKICKK)

Reklama

Reklama