Reklama

Reklama

The Human Centipede III (Final Sequence)

  • Austrálie The Human Centipede III (Final Sequence) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

William Boss (Dieter Laser), šialený dozorca z väzenia uprostred americkej pustatiny, natoľko podľahne "kúzlu" dvojitého pokračovania zvráteného snímku Human Centipede, až nadobúda presvedčenie, že jediný spôsob, ako dospieť k náprave trestancov a ušetreniu na výdavkoch v prevádzke, je prekonanie počtu "uchádzačov" prvotného výtvoru režiséra Toma Sixa. Z koľkých "dobrovoľníkov" sa bude skladať ľudská stonožka tentoraz? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (208)

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Dieter Laser by se dobře uživil i jako moderátor třeba České Miss. Co věta, to odzpívaný proslov ala Fuuuck youuu imbeciill communism zombiiie cuuunt. V ději jsem se trochu zamotal, tam už se parodovalo snad samo sebe. Jednička je oproti tomuhle veledílo, kde se naplno ocení lidská stonožka a hraní si se stočenými novinami. Tady vidíme stonožku až v úplném závěru a přežvykování výkalu si člověk až tak neužije. Hlavně, že si tam opíchají střeva z boku. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Parádní zakončení celé trilogie.Třetí díl je zcela odlišný od svých předchůdců a stonožky si v podstatě moc neužijem.Ale to není vůbec na škodu.Právě naopak.Tohle je hotové peklo plné černého humoru,skvělých hlášek,dobře zvolené hudby a se spoustou dobrejch a inovačních nápadů.Tom Six je prostě úchylnej ďábel.Laurence R. Harvey je tu sice trošku na vedlejší koleji,ale vše vynahrazuje šílený Dieter Laser.Opravdu nevím jestli je to takovej zvrhlej pošuk nebo tak dokonale hraje.Pro mě rozhodně plnej počet hvězd.Lidi co chcete?Aby byl každej díl stejnej?To by teprve byla nuda.Smékám před Tomem Sixem.Tři filmy o stonožce,každej úplně jinej a i tak dokáže každý díl šokovat.Pro mě rozhodně jedna z nejlepších hororových trilogií. ()

Reklama

Goldbeater odpad!

všechny recenze uživatele

A takto to dopadá, když se zcela podprůměrný hororový tvůrce opije pomíjivou slávou a s hlavou zastrčenou hluboko ve své vlastní prd*li (asi po vzoru postav svých filmů) recykluje neustále dokonale jeden a ten samý nápad, tentokrát v nesnesitelně uřvané trapné sebeparodii. Pro koho kromě sebe Tom Six tenhle díl natočil? Fanoušci prvních dvou dílů s očekáváním vidění ještě větších prasáren a vyhrocenějšího gore, než bylo ve dvojce, budou nutně zklamáni na celé čáře - trojka totiž obojí naprosto postrádá. A co víc, je to nuda. Naprostá většina přemrštěné stopáže je věnována velmi hlasitým kreacím Dietera Lasera a mně bylo studno něco takového sledovat. Zatímco Lidská stonožka 2 byla nevyhnutelným vyústěním toho, co fanoušci chtěli po jedničce, trojka je jen nikým nechtěná režisérova exhibice s opravdu mizivými kvalitami. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

ČTVRTEJ nakonec sem byl v ohododnocení !! :-DD Pánové "kolegové" zde čekali už asi nažhavení no ... ;)) Film je tvrdej politicky nekorektní výsměch všem úchylkám světa, stejně jako všem politickým směrům, stejně jako výsměch všem lidem .... Je to jiný, jde v tom o něco jinýho, je to humor ... ale kulervoucí (doslova!!) ...... :)) Jsou tam věci, co jsem jseště NIKDY NEVIDĚL !!!! :-DDDD // jo ještě, komu se líbila třeba Penumatika / Rubber, tak se mu bude asi líbit dost i tohle a naopak... ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Dá se očekávat, že lidi budou nespokojení. Jedni budu řvát, protože řvali už u prvních dvou, druzí budou nadávat, protože by chtěli nějaký hardcore, jako byla dvojka. Zbytek bude ve značné menšině. Já jsem rád, že Six natočil všechny tři filmy jinak, dívat se dvakrát, resp. třikrát na to stejný by mě nebavilo. Trailer naznačil lecos, dostal jsem, co jsem očekával. Six se vysmál všem do xichtu a podle mě to udělal mnohem líp, než se to povedlo třeba Smithovi s jeho mrožem. Já jsem se zasmál teda dobře, na mým měřítku kokotin to průměr bez problémů chytá, i když z předchozích dvou dílů jsem si odnesl mnohem nezapomenutelnější zážitek. 65% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (15)

  • Na rozdiel od minulých dvoch dielov si vo filme zahral aj sám režisér Tom Six. (ShortyIC)

Reklama

Reklama