Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka mladých ľudí zaoberajúcich sa výskumom paranormálnych javov prichádza do starej rodinnej vily v Lousiane, kde pred 25 rokmi došlo k štvornásobnej rituálnej vražde. Snaha o opätovný kontakt s mŕtvymi však nedopadne podľa predstáv samotných návštevníkov. Výsledkom zahrávania sa s temnotou je niekoľko mŕtvych i nezvestných. Teda, až na jednu výnimku.
Keď detektív Mark Lewis dorazí do vily, nájde v nej tri mŕtve telá a živého Johna, ktorý je v šoku. Mark preto zavolá policajnú psychologičku Elizabeth Klein, aby Johna vypočula. Medzitým sa Mark spolu s technickou podporou snažia obnoviť kamerové záznamy z domu, aby získali informácie o tom, kde sa môžu zdržiavať ďalší preživší. V tomto procese detektív objaví temné Johnovo tajomstvo... (*CARNIFEX*)

(více)

Recenze (107)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Wanovo jméno v žánru už něco znamená a byť se tady nepodílel ani na režii a ani na scénáři, převládala u mě naděje, že by se pod úplný škvár nepodepsal. A taky nepodepsal, ale nejedná se o nic světoborného. Zase tu máme obvyklou partu študentů, kteří se vydají do strašidelného domu vyvolat bubáky a všechno to řádně zdokumentovat. Docela mi seděl styl vyprávění, kdy policie vyšetřuje dům plný mrtvol a z vyprávění jediného přeživšího dává formou flashbacků dohromady celý případ. Byly tu i asi dvě lekačky, které zafungovaly a nějaké to strašidlo se tu také mihnulo, ačkoliv na démonické reje, které název sliboval, můžete zapomenout. Ale chybělo mi napětí, o kterém se dá mluvit snad jen v případě začátku a odpovídající atmosféra charakteristická pro strašidelné domy. Odvázaný jsem nebyl ani z herců. Grillo s Marií Bello dobrý, ale ta duchomilná skupinka byla nesympatická a protivná. Mohlo být líp, ale i hůř. 50% ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Kdepak. Klasická dnešní slabota která se snaží bejt trochu originální tim že film je natočenej stylem vyšetřování jak některá z Kriminálek což je ovšem obrovsky rušivý neboť příběh z domu neustále přeskakuje ke hromadě policajtům. Chytrá výplň stopáže ale do 20 minut se nudíte a hororová stránka filmu se ukáže až po 45 minutách tedy po víc jak půlce. Pár umělejch zvukovejch lekaček, asi jedna nebo dvě normální lekačky a jinak samý sračky. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„VŠICHNI MUSÍ ZEMŘÍT, ABYCH JÁ MOHL ŽÍT…“ /// Starej dobrej barák Livingstonů. No, dobrej – jak pro koho. I 20 let po otřesný událost,i si žije svým životem a snaží se dodržet, že kolik lidí (vstoupí), tolik mrtvol (vodnesou). Vypravěčsky se střídaj současný události s těma „před“ (znovu)probuzením baráku. Nechybí ruční kamera ani kamerovej systém, takže prostoru pro zdokumentování z různejch pohledů je dost. Ze začátku mě celkem děcka + ten duch bavěj. Když vodbourám ty dialogy…. tak mně vlastně zbyde hlavně ten „duch“, u kterýho záleží na správným načasování. A tahle svině celkem zvládá. Kurvit mu to začnou policajti… Přestože nikdo ničím nezdržuje a tváří se to celkem logicky, vyklube se z toho úplně vobyčejná duchařina, která neuškodí, a který všichni, co měli velký voči, fláknou míň jak 3*. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nevím, na co si dát pozor při natáčení dokumentu. 2.) U nás doma visej kříže obráceně. 3.) Thx za titule ,,Kasparov88“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Takže celkovo očakávaný horror dopadol tak ako som nechcel. Keď už od úvodných minút si správne tipnete o čom to bude, ako to bude pokračovať (ľakačky nepočítam) a ako to nakoniec dopadne, tak nieje o čom. Po technickej stránke nemám čo vytknúť, policajt a psychologička sú fajn, ale ostatné je len ďaľší duchársky priemer ,ktorý nemá čím prekvapiť. Meno Wan v úvodných titulkoch je len chabá reklama resp. žiadosť o to ako na tento film naľákať divákov. Škoda, tešil som sa. 45% ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Moje obavy z podezřele sterilního traileru se naplnily. Bohužel. Demonic je těžce nevyváženou směskou duchařského hororu a kriminálního thrilleru, a to je zkrátka blbá kombinace. Ty neustálé přechody z policejního vyšetřování (současnosti) do prokletého baráku (flashbacků) jsou tak časté a otravné (v průměru každé dvě, tři minuty), že ta hororová část snímku postrádá atmosféru, ta kriminální zase napětí. Obzvlášť ve slabém závěru, kde se Zlo dostane z domu. To radši ani nezmiňuju povinný WTF twist. A to je prostě průser, protože v několika strašících momentech se člověk div neposere. Jak vidno, neni všechno zlato, co se Wanem třpytí. (45%) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama