Reklama

Reklama

Vincentův svět

Trailer 2
USA, 2015, 104 min

Režie:

Doug Ellin

Scénář:

Doug Ellin, Rob Weiss

Kamera:

Steven Fierberg

Hrají:

Kevin Connolly, Adrian Grenier, Kevin Dillon, Jerry Ferrara, Billy Bob Thornton, Jeremy Piven, Haley Joel Osment, Emmanuelle Chriqui, Emily Ratajkowski (více)
(další profese)

Obsahy(1)

V dlouho očekávané filmové verzi cenami ověnčeného úspěšného seriálu kanálu HBO Vincentův svět se opět sejdou herci z původního seriálu, v čele s Kevinem Connollym, Adrianem Grenierem, Kevinem Dillonem, Jerry Ferrarou a Jeremym Pivenem. (Freeman Ent.)

Videa (20)

Trailer 2

Recenze (210)

Marze 

všechny recenze uživatele

Jeden velký hollywoodský večírek, založený na mohutném výskytu sponzorských výrobků a neméně četném rojení celebrit. Film si totiž uchoval poznávací značku seriálu, takzvané cameos čili drobné pohostinské skeče skutečných hvězd. Od volantu hrozí Liam Neeson, ve studiu se mihne Mark Wahlberg, zanadává Jessica Alba, staví se boxer Mike Tyson, na plážové projekci vystoupí Pharrell Williams a v bazénu se vlní více méně nahé krásky. Ale ani v kulisách hvězdného prachu se z ospale upovídané pánské jízdy věčných puberťáků prostě film nestane. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Satanapustá, zoufale nevtipná, až bolestivá kokotmédie o slizkých, zdegenerovaných snobech, která se urputně snaží být Kalifornikejšn, ale zůstává jen satanapustou, zoufale nevtipnou, až bolestivou kokotmédií o slizkých, zdegenerovaných snobech, kteří si asi jakože „ukrutně vtipně“ nastavují zrcadlo. K tomu všemu je to až na výjimky osazeno natolik nesympatickými, až odpudivými nehereckými držkami, že jsem z toho měl stejný zážitek, jako bych sto minut čuměl na zanícený bércový vřed Liama Nýsna a musel se smát tomu, jak z něj stříká hnis. Ale třeba takový Brendn Volš by se u toho dozajista smíchy pobryndal acidofilním mlékem. ()

Reklama

Adasin 

všechny recenze uživatele

Seriál si kvůli tomu asi nepustím, ale nemůžu napsat, že je to taková blbost jak se z procentuálního hodnocení zde a z některých komentářů může zdát. Některé vtípky a odkazy na mě fungovaly a mezi plejádou hvězd, které se objeví byť jen na pár sekund v jednom jediném záběru, si každý najde nějakého svého oblíbence. A až na Haleyho Joela Osmenta (fakt už není roztomilý) je tu sympatické obsazení. 6/10 ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Dôstojné ukončenie jedného z najlepších súčasných seriálov. Ellinov a Wahlbergov náhľad do sveta hviezd, filmov a high class života v podaní najlepšej party kamošov aká sa kedy zjavila na obrazovkách, alebo na filmovom plátne. Entourage mám rád, kvôli skvele vyváženým vtipom, pohodovosti a správnym hodnotám, ktoré chalani a často krát aj ich nežné polovičky vyznávajú v inak skazenom svete showbusinessu. Chriqui zase raz skvelá, Thornton dokazuje, že aj malý štek si v jeho podaní budete pamätať a znova perfektný Jeremy Piven. Pre mňa naozaj udalosť leta ku ktorej sa budem vracať vždy, keď si budem chcieť pripomenúť, ako sa robí dobrá vec. ()

salisbury 

všechny recenze uživatele

Můj mozek nebyl nikterak zatížen seriálem Vincentův svět a proto pln neznáma vkročil do této filmové prskanice. Již z počátku dávnověku jsem vytušil, že se nudit nebudu a zejména Jeremy Piven mi před očima vybrousil herecké ambice. Haley Joel Osment nám z Šestého smyslu povyrostl na všechny strany, ale naštěstí s ním povyrostlo i herecké cítění, kterého měl na rozdávání. Skvělé a velmi vtipné byly štěky okoukaných hereckých hvězd. Neeson byl parádní, snad jen kvůli němu to dám znova. Dle mé skromnosti si myslím, že se film povedl a já jsem si prožil nahlédnutí do světa pana Vincenta se stálým úsměvem na rozpraskaných rtech. ()

Galerie (129)

Zajímavosti (4)

  • Kevin Connolly si při natáčení fotbalové scény s americkým fotbalovým quarterbackem Russellem Wilsonem zlomil nohu. (willy1)
  • V cameo roli se představil jeden z nejlepších fotbalistů poslední dekády Thierry Henry, který je vzhledem ke svému působení v týmu NY Red Bulls populární i na americkém kontinentu. (hendrich6)
  • Natáčení probíhalo v Hollywood Hills, v Hollywoodu, Los Angeles, West Hollywood, Beverly Hills, Villa Sophia a v Miami v USA. (willy1)

Související novinky

Komedii Santa je úchyl! čeká pokračování

Komedii Santa je úchyl! čeká pokračování

31.10.2015

Billy Bob Thornton se momentálně vůbec nefláká. Loni se objevil v Downeyho Soudci nebo v seriálovém Fargu a letos se po Vincentově světě zastaví ještě v kriminálce London Fields a politickém dramatu… (více)

Neeson a drogová ponorka

Neeson a drogová ponorka

25.03.2015

Liam Neeson nedávno prohlásil, že hodlá zhruba do dvou let seknout s akčními rolemi. Koneckonců už mu je 62 a nemá fyzičku jako třeba Stallone, není tedy divu, že se pomalu přesouvá k o něco… (více)

Boardwalk Empire čeká film?

Boardwalk Empire čeká film?

03.01.2015

U HBO začínají mít zálusk na převádění seriálů na velké plátno. Sex ve městě se dočkal dvou filmů, letos v červnu zkusí štěstí Vincentův svět a již několikrát jsme slyšeli úvahy o tom, že by… (více)

Reklama

Reklama