Reklama

Reklama

Vincentův svět

Trailer 3
USA, 2015, 104 min

Režie:

Doug Ellin

Scénář:

Doug Ellin, Rob Weiss

Kamera:

Steven Fierberg

Hrají:

Kevin Connolly, Adrian Grenier, Kevin Dillon, Jerry Ferrara, Billy Bob Thornton, Jeremy Piven, Haley Joel Osment, Emmanuelle Chriqui, Emily Ratajkowski (více)
(další profese)

Obsahy(1)

V dlouho očekávané filmové verzi cenami ověnčeného úspěšného seriálu kanálu HBO Vincentův svět se opět sejdou herci z původního seriálu, v čele s Kevinem Connollym, Adrianem Grenierem, Kevinem Dillonem, Jerry Ferrarou a Jeremym Pivenem. (Freeman Ent.)

Videa (20)

Trailer 3

Recenze (210)

dom156 

všechny recenze uživatele

Nic jsem nečekal a taky jsem moc toho nedostal. První půlka je spíš jako blbej vtip, kde nic nedává smysl a komedii to nepřipomíná ani náhodou. Poté to trochu dostává lehké kontury a občas se objeví i humor, ale to prostě moc hodnocení nahoru nevytáhne. Je pravda, že jsem seriál, ale vůbec neviděl tak hodnotím čistě s nadhledem a toto je odfláknuté. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Sympatická obsazená komedie, která oplývá neuvěřitelnou energií a spádem. Ten film se v podstatě nezastaví ve svém zběsilém tempu a nekončící příval replik nedovoluje ani na chvíli polevit pozornost. I navzdory tomu se překvapivě jedná o příjemnou a odpočinkovou podívanou, která je atraktivním pohledem do toho, jak to chodí v současném Hollywoodu (resp. člověk tomu samozřejmě může věřit a nemusí - šance běžného smrtelníka nahlédnout do "skutečného zákulisí" továrny na sny bude asi taková, jako možnost sbalit nějakou hollywoodskou hvězdu). Na filmu se mi obzvlášť líbila bezstarostná atmosféra, jíž je celý děj prodchnutý - vydatně ji podporuje už samotná skutečnost, že všichni bez výjimky zde mají iPhony, honosné vily, luxusní supersporty či obří terénní vozy, a vše zalévá teplé kalifornské sluníčko - v méně inteligentním filmu by to vypadalo jako falešné pozlátko, ale zde vše působí naprosto přirozeně. Obzvláště příjemným překvapením pro mě byl herecký výkon Jeremyho Pivena, který je nezpochybnitelným tahounem celého filmu a mimořádně charismatickým hercem. Seriál neznám, ale nebránilo mi to si jeho filmovou adaptaci užít - za mě hodně fajn film a super divácký zážitek. ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Já ten seriál neznám a ani mě to neláká, což je problém asi na mojí straně a tenhle film mi přišel pod ruku a byl celkem vychvalován. Tak jsem si řekl proč ne. Komedie??? Vážně? Nuda jak prase, trapný nevtipný hlášky, otřesná kamera... no jestli je takovej seriál tak už vim proč jsem ho neviděl. Jedna hvězda za Liama Neesona. To je ten typ filmu co vás akorát tak nasere, protože čekáte, že vás aspon trochu pobaví (když už má v žánru komedie) no a pak to dokoukáte a vy si řeknete akorát proč? ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Slušná komediální jednohubka s pohodovou atmosférou a sympatickými charaktery, která mi vlastně jen připomněla jeden z mých největších seriálových restů. Něco mi totiž říká, že v případě nakoukání bych si to celé logicky užil podstatně více. A možná bych i pochopil, proč je tu za titulní postavu týpek, co je ve filmu z celé pětice snad nejméně. Jeremy Piven si to ale pořád neskutečně dává. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem vůbec netušil, že nějaký seriál existuje. Protáhnout bizarními zákoutími dnešního Hollywoodu jsem se přesto rád nechal zlákat, jenže jsem se toho až tolik nedozvěděl. Tedy jestli vůbec něco. Asi neumím číst mezi řádky. Paří, nadávají nebo plkají o ženských i zedníci, úředníci nebo třeba policajti. Všude se kroutí polonahé nebo rovnou nahé ženštiny, řeší se tu tak trochu umělé problémy party extrémních přátel od filmu, jenže v mých očích dramatické linky prostě nefungovaly. Dialogy jsou místy úderné, stejně jako místy nudné a hloupé, mnohé situace jsou naivní, některé štěky řady filmových hvězd potěší. Stejně jako ten kluk, co vidí mrtvé lidi. Vyzdvihl bych i Jeremyho Pivena, extravagantní zuřivé cosi, které se musí líbit. Navrch je důkazem, že aspoň u někoho fungují emoce, protože ostatní mi nepřišly jako postavy z masa a kostí. Obecně mi ta poetika moc neseděla, asi to bude fakt tím, co píšu v první větě. ()

Galerie (129)

Zajímavosti (4)

  • V cameo roli se představil jeden z nejlepších fotbalistů poslední dekády Thierry Henry, který je vzhledem ke svému působení v týmu NY Red Bulls populární i na americkém kontinentu. (hendrich6)
  • Natáčení probíhalo v Hollywood Hills, v Hollywoodu, Los Angeles, West Hollywood, Beverly Hills, Villa Sophia a v Miami v USA. (willy1)
  • Po titulcích je možné zhlédnout další scénu. (Will_X)

Související novinky

Komedii Santa je úchyl! čeká pokračování

Komedii Santa je úchyl! čeká pokračování

31.10.2015

Billy Bob Thornton se momentálně vůbec nefláká. Loni se objevil v Downeyho Soudci nebo v seriálovém Fargu a letos se po Vincentově světě zastaví ještě v kriminálce London Fields a politickém dramatu… (více)

Neeson a drogová ponorka

Neeson a drogová ponorka

25.03.2015

Liam Neeson nedávno prohlásil, že hodlá zhruba do dvou let seknout s akčními rolemi. Koneckonců už mu je 62 a nemá fyzičku jako třeba Stallone, není tedy divu, že se pomalu přesouvá k o něco… (více)

Boardwalk Empire čeká film?

Boardwalk Empire čeká film?

03.01.2015

U HBO začínají mít zálusk na převádění seriálů na velké plátno. Sex ve městě se dočkal dvou filmů, letos v červnu zkusí štěstí Vincentův svět a již několikrát jsme slyšeli úvahy o tom, že by… (více)

Reklama

Reklama