Reklama

Reklama

Malice in Wonderland

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní
USA, 1982, 4 min

Recenze (8)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Môj známy, ktorý od 14tich fičí na tráve by podobný výtvor určite ocenil (prípadne by na ňom s radosťou spolupracoval a vôbec by mi ani neprekvapilo, keby ho sám nakreslil), ale ja určite nie. Nezmyselné, šialené a tak trochu strašidelné psycho. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

kundy a čuráci dadaisticky naskládaní do surrealistických scén epileptického charakteru a žádného hlubšího smyslu....Jako experimentální kraťas fajn ale nic víc ()

Aelita 

všechny recenze uživatele

Psychedelická carrolovsko-echerovská ujetinka-květinka-pipinka-ptákovinka-pusinka, kde se vše zjevuje z černých děr, poměňuje se, požírá sebe sama a zpětně zaniká v černých dírách. Význam hluboký, metafora košatá, fantazie rozmanitá. Eat yourself, Drink yourself - princip vesmíru, nikoliv princip míru. "Who has had such a curious dream?" Safra, to bych také ráda věděla. Múza autora - joint, lysohlávky, meskalin, LSD a jiné pochutiny. Lennonovi by se tohle líbilo. Ostatně vypnula jsem původní zvuk a pustila si k tomu na vedlejším youtube Imagine Lennona a rázem z toho byla dětská fantazijní pohádka. Ovšem pouze pro děti starší 18 let :-) ()

DaUr 

všechny recenze uživatele

Zvrhlé, drzé, o ničem. Série poměrně nápaditých animací bez jakékoliv nosné myšlenky pro kohokoliv, kdo se předtím přinejmenším nezkouří. ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Moje hodnocení je poněkud nespravedlivé, protože snímek nijak neklame, dostojí přesně svému názvu - všechno v něm tak divně maligně bují. ()

venca163 odpad!

všechny recenze uživatele

Pěkně odporná slátanina skládající se pouze z jednoho záběru kde jedny objekty přecházejí v druhé, představy vůbec nejsou zajímavé, jsou jen hnusné a pokud nějakej takovej maniak pak taky dělal animaci pro děti, tak se nedivim, že pak mají noční můry. Ne, není v tom žádná myšlenka. Ano, skutečně tohle může vymyslet pouze nějaký deformovaný mozek (drogy se fakt nabízí). Nejlepší je na konci ten copyright, no já bych se tím radši nechlubil. (první animák v General Chaos: Uncensored Animation) (0%) ()

Reklama

Reklama