Reklama

Reklama

Videa (2)

Trailer

Recenze (3)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Naozaj rozporuplné dojmy vo mne zanechal tento film. Námet o psychotickej rodine, ktorá trpí sugestívnymi stavmi rôznych duševných porúch, bol vynikajúci! Kým sa to držalo vážnej témy a dej sa odohrával v rámci dramatického žánru, tak to bolo naozaj veľmi dobré a malo to svoju kvalitu, aj čo sa zmyslu a posolstva týkalo. No bohužiaľ, celý film stiahli k priemeru tie priblblé scény, ktoré mali pôsobiť akýmsi komickým dojmom, no napokon vyzneli dosť trápne a často nevkusne. Nikdy nepochopím načo do scenára filmu takého typu nasilu pchajú tieto idiotské vsuvky, ktoré absolútne uberajú filmu tú prirodzenú dramatickú atmosféru. A potom to tak dopadne, že z filmu, ktorý ma 5-hviezdičkový potenciál drámy sa kvôli hlúpostiam stane obyčajný film. Škoda, VEĽKÁ škoda. ()

agass 

všechny recenze uživatele

Bejt Lievem Schreiberem, tak toho blonďatýho hajzla tou kytarou utluču. Nářez jak sviň. Dlouho jsem se tak nepobavil. Pozn. Debut Lily Sullivan. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

"Mental" je název filmu, který trochu něco evokuje. "Mental" znamená v angličtině to samé, co v češtině "mentál". Respektive i tak je možné tenhle název přeložit. V tu chvíli se dostáváme k meritu celé věci, protože tohle je skutečně film o šílencích. A teď to myslím v tom nejpřirozenějším smyslu slova. V centru dění jsou lidé, kteří potřebují pomoc psychologa, nebo ještě lépe, psychiatra. Ano, je v nich rozdíl. Nezávisle na sobě mi to řeklo více lidí, tak jim asi budu věřit. Jeden pomáhá a druhý má právo na to, aby vám dal elektrické šoky a nemusel z toho mít oplétačky se zákonem nebo černé svědomí. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/02/mental-2012-45.html ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Režisér P.J. Hogan uvedl v rozhovoru pro australskou televizi, že příběh je autobiografický. Když jeho matka odešla, najal jeho otec chůvu, ze které se posléze vyklubala uprchlice před zákonem. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama