Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesor Lovegrove ukradol vajce tvorovi s telom anakondy a hlavou pirane – tzv. piraňakonde. Rád by vajce predal a niečo zarobil, avšak mierne sa prerátal. Sám sa totiž dostáva do maléru, keď sa, podobne ako členovia filmového štábu natáčajúceho na tom istom ostrove, stáva zajatcom skupiny ľudí požadujúcej za jeho život mastné výkupné. A navyše, v ich stopách sa zakráda plaz rozhnevaný profesorovou trúfalou krádežou, ktorý okolo seba šíri skazu a smrť... (beso74)

(více)

Recenze (29)

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Jim Wynorski se s tím vůbec nesere a servíruje milovníkům žetkových filmů jednu chuťovku za druhou. Tentokrát se jim dostane příběhu o partě filmařů vydané na pospas třicetimetrovému hadu s piraní hlavou. Je to správně Wynorsky tupé, postavy jsou řácky blbé a titulní predátor si je podává jako na běžícím pásu. Film, který je zábavné nejen sledovat, ale i titulkovat, byť na Útok dvojhlavého žraloka to co do aktraktivity nemá. (786., 4. II. 2013) ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Nechápu Madsena proč se upsal této kvalitní hovadině, ale asi se doma nudí:-) Každopádně opět dialogy a herecké výkony že bych blil, to bych snad natočil i zahrál líp sám a hlavní aktér had se zubama, který když se do někoho zakousne, tak se jen rozpráší červená barva po obrazovce, to už je i na mě moc. Ale viděl jsem horší :-D 16% ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru (rozuměj v rámci žánru ultralevných televizních monsterbéček) v podstatě průměrný kousek, který sbírá body za relativně solidní triky (a technickou stránku obecně - v porovnání s Asylum) a v neposlední řadě také za několik poměrně vydařených glos, prací se schématy apod. Jinak samozřejmě zoufalá věc, kde postavy exponujeme v rámci též scény, kde je zabijeme a veškeré jednání nepobralo příliš logiky. Hvězdička navíc za ultimátní akční trikoví sekvence, na něž již však nezbyly peníze a tak v nich ústřední digitální monstrum úplně chybí... :))) ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Som zvedavý, či po zdrvujúcej (v trápnom slova zmysle) kritike zo strany csfd na fajnovú Piranhu 3DD si užívatelia podajú aj tento kúsok... Ale nepredpokladám to (aspoň nie v takom hojnom počte), keďže Piranhaconda pláva trochu pod radarom a v spojení svojho názvu + pojmov Jim Wynorski a SyFy Channel prakticky žiadne očakávania nevyvoláva. Ja som sa však celkom dobre bavil; pokiaľ to beriem ako uchádzajúcu, letnú monster-horror pohodovku / paródiu s lacnými, ale zábavnými efektmi, prehrávajúcim hereckým osadenstvom a trochu zbytočným Michaelom Madsenom. Toto nie je ani B-čko, toto je proste haluz. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Toto sa Wynorskemu moc nepodarilo. Občas síce natočí nejaký ten zábavný a uletený trash, ale Piranhaconda sa berie na jeho pomery až prekvapivo vážne a celkovo je dosť nudná a bez nápadov (teda ak nerátam nápad skríženej pirane a anakondy). Efekty samozrejme strašné(aj keď vzhľad piraňakondy podľa mňa nebol až taký zlý), herci klasicky prehrávajú jedna radosť a úmrtia málo kreatívne. Ale aspoň krvavé, keď už nič iné. Ó a skoro by som zabudol. Madsen úplne zbytočný a ani on z toho nespravil lepší alebo vtipnejší film. Možno nabudúce sa Jimovi viac zadarí. 1* 15%. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Rachel Hunter (Talia) je jedinou osobou vo filme, ktorá nazve monštrum menom "Piranhaconda". (beso74)

Reklama

Reklama