Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Devátá kruciáta pod vedením arcibiskupa Enrico Maxwella míří na Londýn s jediným cílem: zničit protestanty ve jménu papeže a katolické církve. Křizáci ničí vše, na co narazí, ať už se jedná o obyvatele Londýna či nacistické vojsko Majora, který si s úsměvem na rtech prohlíží válečnou scenérii. Mezitím se po Temži pomalu blíží Eagle, loď, na níž je "uvězněn" Alucard. Ten se s hrozivým úsměvem na tváři vydává vstříc válečné vřavě, a díky uvolněnému omezení stupně 0 ničí vše, co se mu připlete do cesty pomocí svých dvou zbraní a desititisíců duší, které pohltil na své cestě světem a historií, a které nyní bojují na jeho straně. Nakonec se střetne se svou odvěkou Nemesis, otcem Alexandrem Andersonem. (Alfmen)

(více)

Recenze (20)

Kicune 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Alucard is back a ve stejnou dobu do Londýna (nebo co po něm zbylo) dorazila i křížová výprava včele s po publicitě práhnoucím Maxwellem. Vypadá to na závěrečnou mega bitvu a zničení všeho a všech. V tomto díle svou tvář odhalí nejenom Alucard, major, ale i další frajer na straně katolíků – Alexander Anderson. Ultimátní bitva mezi ním a Alucardem a nakonec rozpolcené pocity. Uff… ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Famózní návrat Alucarda na scénu! Alexander Andersson mě ztrochu zklamal, čekal jsem, že to zvládne lépe. Sexy Ceras už by si mohla nechat narůst ruku :). Velkolepá řežba, která tentokrát ještě posílila v hudbě! Fakt paráda! Do dalšího dílu se mi moc nechce, protože ten poslední je pak, co jsem tedy zaslech, až v srpnu... Ale asi to nevydržím.... ()

Reklama

D.Snake 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevim co si mám myslet. Alucard se nám sice vrátil, ale vůbec to nebylo takové, jak jsem si představoval. Nástup nic moc, armáda nic moc, souboj s Andersonem nesahá ani po paty tomu z prvního dílu, animace nějak drhne, hudba nesedí... No prostě po vynikajícím 7. díle obrovské zklamání. 5/10 ()

Alfmen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mnoho lidí tento díl považuje za nejslabší, což je možná pravda, ale rozhodně není tak slabý, abych mu musel tu hvězdičku srážet (jediný, komu bych něco srazil, jsou tvůrci za to rok a půl dlouhé čekání). Je pravda, že dějem není tento díl nic moc, zdálo se mi to spíš jako příprava na závěrečné finále, jež se odehraje v dalších dvou dílech. Ovšem tyto nedostatky s přehledem nahradí monstrózní úsměv Alucarda a Maxwella, kteří si své vzestupy (a pád) doslova užívají. A nemůžu zapomenout na Majora, který svým klidem nutí dojem, že válka je jen hra. Ano, možná je to slabší díl, ale i tak je naprosto skvělý. ()

Laxik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby se někdo zeptal, jakože se nezeptá, jak by asi vypadal křižák mixlý s členem kukluxklanu, kterak střílí z helikoptéry samopalem, odpověděl bych mu, že směšně. Fakt nehorázně směšně, takového magora bych snad nebral vážně ani, kdyby střílel na mě. Podobně je na tom kněz, co se směje jako padouch z toho nejlacinějšího béčka. A ano, Andersone, moc tě prosím, abys mi během minuty vysvětlil Alucardovu podstatu, Majorovy plány a zbůsob, jak Drákulu zlikvidovat (byť z poloviny špatně), aspoň mi to zjednoduší pochopení, protože jsem tak strašně blbej, že to jinak nedokážu vstřebat. Teda pokud u toho tvýho proslovu neusnu. Na druhou stranu se nám na scénu vrací ten týpek v rudým plášti a jeho entré je skutečně luxusní. No a souboj Alucarda s Andersonem? Konečně chápu, proč toho vytáhlýho kněze všichni tak žerou, takhle kulervoucí bitka v historii anime ještě nebyla. Zatím bezkonkurenčně nejlepší díl, nebýt režisérem šumař, neměl bych, co vytknout. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama