Reklama

Reklama

The Graham Norton Show

(pořad)
všechny plakáty
Ukázka z filmu 84
Talk-show / Komedie
Velká Británie, 2007, 424x60 min

Účinkují:

Graham Norton, Ricky Gervais, Joan Rivers, Dawn French, David Tennant, Miriam Margolyes, Benedict Cumberbatch, Kim Cattrall, Reese Witherspoon (více)
(další profese)

Videa (259)

Ukázka z filmu 84

Recenze (95)

Teringer 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejvtipnější zahraniční talkshow. Moc se mi líbí koncept více lidí najednou na jednom gauči s Grahamem sedícím 'naproti' a nikoliv za stolem, odděleně. Vede to tak k opravdu upřímně zábavným a vtipným diskuzím, které mě vždycky rozesmějí a očividně se stoprocentně nedrží nějakého předepsaného scénáře, za což má plus Graham, který se dokáže skvěle chytnout a reagovat prakticky na cokoliv. Je znát, že hosté se vždy cítí pohodlně a upřímně se baví a to je sympatické. ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele

S upřímným srdcem můžu říct, že show Grahama Nortona se mi ze všech talk-show zamlouvá nejvíc. Hosti zde působí velmi uvolněně a nebojí se zde rozpovídat absolutně o ničem, co jim přijde na mysl. K tomu velmi sympatický homo-moderátor, který vysloveně nepřehrává (tak jak to často předvádí například Conan), ale rozhodně nenudí a baví se vždy se všemi svými diváky (možná bych i řekl, že dokonce víc). Atmosférou tedy celá show působí spíše jako přátelé na pivě, vypravující si své povedené historky. Pokud máte dlouhou chvíli a nemáte chuť na sálodlouhé monology plné zoufalé nudy od rádoby vtipných hvězd, sáhnutím po "kecárně" tohohle vykutáleného chlápka neuděláte chybu. A skvěle se pobavíte. A o to v tomhle přeci jde nejvíc, ne? 90 % ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Graham Norton má dar vytiahnuť z celebrit a filmových hviezd historky, ktoré sú buď sami o sebe trapné, a teda vtipné, alebo ich vďaka svojim reakciam, nasmerovaniu vtipnými urobí. Najväčším ťahákom The Graham Norton Show je fakt, že sa do rozhovoru zapájajú neustále všetci hostia. Traja, štyria, doslova plná pohovka, vďaka čomu debata nikdy neviazne a všetko má uvoľnenú atmosféru. Okrem rozhovorov sa neobjavujú žiadne zásadné doplnkové záležitosti. Ak teda nerátam brúzdanie po nete a príbehy z červeného kresla, ktoré osobne veľmi nemusím. Talk show, ktorá vždy pobaví, pravidelne rozosmieva a raz za čas vyložene nadchne. ()

IZFNP 

všechny recenze uživatele

Tak, ako sa celebrity odviažu u Grahama, ich nikde v talk-show odviazať neuvidíte. Rozhovory občas idú od Cézara k McDonaldu, ale vždy sú vtipné. Pojatie je super, Graham sa vie s hosťami vyhrať. Ak človeku jeho osoba nesadne, asi si neobľúbi ani jeho show, to ale nie je môj prípad. Vlastne ide o moju naj či druhú najobľúbenejšiu show. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Tohle je naprosto... geniální. Je to taky naprosto... úžasné. Graham Norton je naprosto... úžasný moderátor, opravdu mistr svého oboru. Hosté jsou naprosto... fantastičtí. A jak tam jsou všichni pospolu, tak se úchvatně doplňují. Pořad, jehož kouzlu jsem zcela propadl. Dovolím si tvrdit, že neexistuje lepší talk show než právě tahle. Graham Norton je parádní a hosti jsou ty největší špičky, každý je něčím zajímavý a jejich historky jsou brutálně vtipné. A jak tam jsou všichni dohromady, jsou brutálně vtipnější. Skvělý nápad je i červené křeslo (ta páka) a to, že docela často a skvělě zapojují do hry i diváky. Celý pořad je brutálně vtipný a je vidět, že se jedná o britskou tvorbu. Nic lepšího už asi nenajdu, jsem věrný Grahamu Nortonovi! Takhle jsem se nikdy dřív nepobavil, dokud jsem nenarazil na tento bezkonkurenční pořad. 100%. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (10)

  • V 18. epizodě 14. série Matt Damon vyprávěl historku o Billu Murraym, jak se během Berlínského filmového festivalu (2014) v 8 hodin večer vydal vlakem do Prahy. Bill řekl, že Praha je krásné město, a jak ho fascinoval Staroměstský orloj. (smack)

Reklama

Reklama