Reklama

Reklama

The Graham Norton Show

(pořad)
všechny plakáty
Ukázka z filmu 120
Talk-show / Komedie
Velká Británie, 2007, 424x60 min

Účinkují:

Graham Norton, Ricky Gervais, Joan Rivers, Dawn French, David Tennant, Miriam Margolyes, Benedict Cumberbatch, Kim Cattrall, Reese Witherspoon (více)
(další profese)

Videa (259)

Ukázka z filmu 120

Recenze (95)

Mikino00 

všechny recenze uživatele

Je to zase jiná show než jsou ty americká, je hravá, lehce dětinská s typickým britským humorem, nesmím zapomenout na to, že je taky skvělá. U Grahama sedí hosté vedle sebe, přičemž se doplňují, to nemusí vždy sednout, vesměs se to ale daří. Jediný problém mám když si posadí na svůj gauč nějakého pravého Brita, kterému nerozumím ani pozdrav. ()

lemonova 

všechny recenze uživatele

Pôvodne som túto šou začala sledovať kvôli zdokonaleniu angličtiny, neskôr mi dosť prirástla k srdcu. Jej veľkou devízou je uvoľnenosť všetkých zúčastnených. Graham Norton to dokáže.. napriek tomu, že z celebrít vyžmýka aj tie najväčšie faux pas. Pri niektorých rozhovoroch mi tiekli slzy od smiechu a mnohé osobnosti ma aj celkom (väčšinou milo) prekvapili. ()

Reklama

IZFNP 

všechny recenze uživatele

Tak, ako sa celebrity odviažu u Grahama, ich nikde v talk-show odviazať neuvidíte. Rozhovory občas idú od Cézara k McDonaldu, ale vždy sú vtipné. Pojatie je super, Graham sa vie s hosťami vyhrať. Ak človeku jeho osoba nesadne, asi si neobľúbi ani jeho show, to ale nie je môj prípad. Vlastne ide o moju naj či druhú najobľúbenejšiu show. ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

Ta atmosféra je fakt šíleně nakažlivá. Chemie mezi hosty ve většině případů funguje na jedničku a já netrpělivě vyhlížím nové díly. Občasné zapojení z publika pořadu jen přidá a samotný Graham je přirozený a nenucený, což má za následek i uvolněnost show. Jediné, co mě občas zamrzí je to, že při větším počtu hostů se na některé dostane méně. Ale s tím se holt musí počítat. ()

BaseDallas 

všechny recenze uživatele

Graham Norton je vynikajúci hostiteľ, hostia sú z top showbizu, okrem vtipne ladených rozhovorov pozvaní herci predstavujú svoje aktuálne filmy, kapely hrajú skladby z najnovších albumov a tak máte prehľad o tom, čo sa v komerčnom svete momentálne kuchtí. Je to show o pár levelov vyššie, ako väčšina bežných talk show, ale to bude zrejme dané ich rozdielnym konceptom. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (10)

  • V 18. epizodě 14. série Matt Damon vyprávěl historku o Billu Murraym, jak se během Berlínského filmového festivalu (2014) v 8 hodin večer vydal vlakem do Prahy. Bill řekl, že Praha je krásné město, a jak ho fascinoval Staroměstský orloj. (smack)

Reklama

Reklama