Reklama

Reklama

Film o filmu Saxána a Lexikon kouzel

(TV film)

Obsahy(1)

Dokument o natáčení nového českého filmu V. Vorlíčka. (oficiální text distributora)

Recenze (10)

otík 

všechny recenze uživatele

Zcela tradiční krátký film o filmu, kde dominují samozřejmě rozhovory s hlavními hrdiny, ukázky z natáčení (ukázek z filmu moc nebylo) a také pár sestřihů z původní Saxány neboli Dívky na koštěti. Co mi hrozně ale vadilo, byla jednotvárná hudba, která podkreslovala stále dokola celý dokument. Hudba: Radim Hladík ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,My jsme hráli se vzduchoprázdnem, jak se to povedlo, no tak to nám řeknou diváci." Krátký dokument o nové Saxáně osvětluje některé příčiny toho, proč dopadla nová Saxána tak špatně. Zpovídaní herci nejeví přílišné nadšení ze své práce a spíše poukazují na výjimečný úspěch starší Dívky na koštěti. Všichni včetně Vorlíčka kladou největší důraz na trikovou stránku, hlavně na množství peněz, které byly na počítačové efekty vynaloženy. Osobně mě přišel tento dokument příliš krátký, hodně oblastí ohledně natáčení bylo nedotčeno. Hudba, která jednotlivé rozhovory doplňuje je nevhodná a hrozně hlasitá, takže působí velmi rušivě. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Když už se tu všichni tak hezky česky rozplývají, tak by vůbec nebylo špatné sledovat jejich vyhýbavé odpovědi na jízlivé dotazy novinářů po premiéře.. Podle všeho další pořádný průšvih (seriál On je žena!, Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko) Václava Vorlíčka nového tisíciletí!! ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Trikaři se snažili dělat zázraky, herci se snažili mluvit s neexistujícími postavičkami a režisér raději připomínal úspěchy první Saxany, než aby přiznal, že už dávno nejde s dobou, točí čistě pro peníze a všechny své nápady a humorné scénky si vyčerpal už v sedmdesátých letech. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama