Reklama

Reklama

Dovolená

(TV film)
Krátkometrážní / Rodinný
Česko, 1997, 25 min

Obsahy(1)

Co všechno se může stát, když děti začnou hrát role svých rodičů. Bakalářská povídka, kterou podle dopisu manželů Nevosadových z Karviné napsal Jiří Drejnar. Vypráví o tom, co všechno se může stát a co může vyplavat na povrch ve chvíli, kdy si děti začnou hrát na své rodiče. V režii Anny Procházkové uvidíte Otakara Brouska ml. a Simonu Postelerovou v rolích rodičů, v rolích dětí pak J. Škvora a M. Třeškovou. (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Přesně takto má vypadat rekreace. Děti zvládly své role téměř dokonale. Paní Simona zde vypadá k nakousnutí:) Tuto povídku hodnotím lepšími třemi hvězdičkami. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Jako a pointa je kde? Pokud to měl být show reel Simony Postlerové, tak jo, hezké nohy má, kalhotky dvakrát ukáže, pěkné, jistě. Ale čekal bych nějaký příběh nebo dokonce právě tu pointu. Tohle je natahované nic, i když na pár skoro ze života skoro hlášek dojde. Nějak mi tam chybí větší starost o ty děti (osobně bych je první den asi tajně stopoval, a ne bezstarostně seděl na hotelu), nedozvěděl jsem se nakonec, jestli holka byla při nakládání s penězi zodpovědnější, okolní hosté také nijak nereagují, číšník je sice skvěle splachovací, ale v reálu takového neznám, prostě mi to nesedlo. ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Televizní bída s nesympatickými herci, lacinými nehodícími se kulisami a příběhem, který dost šustí papírem. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama