Reklama

Reklama

Masakr v Norsku: Mysl vraha

(TV film)
  • USA Norway Massacre: The Killer's Mind (více)
USA, 2011, 44 min

Kamera:

Benjamin Loeb

Hrají:

David Wilson

Obsahy(1)

Odborníci zkoumají mysl Anderse Behringa Breivika, vraha dle vlastního doznání, a očití svědci se vracejí k událostem tragického pumového útoku a zuřivého střílení v Norsku. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Destiny65 

všechny recenze uživatele

od tohoto dokumentu jsem si slibovala docela hodně, ovšem jaké bylo mé zklamání když jsem se prakticky nedozvěděla nic nového. Zpracování internetových článků, fotek a videí do 44 minutového dokumentu, žádný převrat. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

O najväčšom zmrdovy, bez najväčšieho zmrda. Iba dohady, úvahy, plus výpovede pár svedkov, jeden, dva neustále opakujúce sa autentické zábery, ktoré takmer nič nezobrazujú, no skrátka, som dosť sklamaný. Inak mimochodom, zaslúži si vôbec takýto zmrd nejakú pozornosť?? Jednoznačne!! No nie však mediálnu, ale "rezať, soliť, uzdraviť, a opäť dookola .... " ()

Reklama

Mr.Hudson 

všechny recenze uživatele

Výborný dokument, který zkoumá Breivikovu mysl těsně před jeho nepochopitelnými útoky. Většině z nás zůstává rozum stát nad tím, co může "dokázat" jedna zvrácená mysl. Dokument mapuje všechny důležité body v Breivikově mysli a spolu s výpovědí očitých svědků je to vážně síla. ()

LudeCZek 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus příliš povrchně zpracované. Pár nových informací se dozvíte, ale takto zajímavé téma zde není zcela jistě vyčerpané. ()

Ferenzo 

všechny recenze uživatele

Tady mi přijde, že není moc co hodnotit. Dokument je realisticky a věcně zpracovaný na výbornou ale přijde mi šitý horkou jehlou. Je to spíš taková rekontrukce dění onoho dne. Rozhodně bych uvítal sfilmování nebo alespon dokument s odstupem času a s více materiály včetně soudu. 65%. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama