Reklama

Reklama

Recenze (7)

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně béčko a jednoznačně amatérština. Ale, maskéři se vcelku vyřádili, trikaři měli žně a gore bylo uděláno velmi dobře. Ovšem mimo technické drobné chyby. Děj netřeba řešit, v podstatě žádný nebyl. Goran to zvládl skoro všechno sám. Já jsem se bavil, jen ke konci to už bylo kapku únavné, kratší stopáž by snímku jen a jen prospěla. Pro mě dobrý film, jsem spokojen. ()

spawnxp 

všechny recenze uživatele

No, německej horror... někdy to vyjde. Tady ne. Najmutí ochotnící svý role předváděj opatrně, až "dietně", řekl bych, vizuálně vede čarodějnice, nicméně "hraje" stejně jako ostatní... takže její exekuce je rozhodně zadostiučinění. Zdaleka nejpoužívanější nástroj je kladivo, což bych jim samozřejmě neměl za zlý, s omláceným kladivem se daj dělat divy, ale ne v tomhle filmu, tady je to zas znak "dietní" produkce. A tím se dostáváme k bezesporu hlavní postavě filmu, Goranovi, kterej tím kladivem pořád máchá. Goran udělá ve filmu nejvíc práce, v podstatě furt něco kutí - řeže, seká, mele a vlastně to celý oddře - taky vypadá utahaně už od začátku. Vidíme hodně ale hodně detailních záběrů na pořádný gore, ovšem natočenejch tak, že jich je až moc. Celkem dobrej je drtič na maso (nebo odšťavňovač?), ale ne zas tak aby ho tam ukazovali furt dokola. Film vlastně nemá žádnej konec, kterej bych pobral, akorát že se Necronos za všechny služby vyse*e na hlavu Goranovi a zasměje se asi po stý jako blbeček. Bod za dříče Gorana. ()

Reklama

Wade 

všechny recenze uživatele

Solidně stupidní amatérská řezničina ,která je ale šíleně dlouhá a po čase začne nudit. Jednu hvězdu dávám za gore ,které je hodně dobré a to ostatní jako příběh nebo herec.výkony nebudu vůbec komentovat hrůza děs a nuda. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Nemci to vyśľahali zase do ad absurdum a obecenstvo , ochotné vizuálne konzumovať podobné divočiny , nech sa naštartuje na " standing ovation !. Gore bezchybné , ale nemecký trademark sa nezaprel a námet / scenár nebol ani v dohľadne. Skryť sa za niečo také...že vyslanec z pekla príde na zem sformovať nesmrteľnú armádu...a podobné blah, blah...to už ee. Myslím , že postačí info - Timo Rose / Andreas Schnass a Marc - bijú 1 bandu. Gute schmack . ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama