Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se lenoch Campbell, dvacetiletý a bez auta, dopustí nevinné chyby a odpoví na inzerát Na prodej, jenž visí na polorozpadlé dodávce, nemusí dlouho čekat na následky svého činu. Najednou se ocitne ve smrtící napínavé hře na kočku a myš, která všechny kolem něj staví do život ohrožující pozice. (oficiální text distributora)

Recenze (10)

darkrobyk odpad!

všechny recenze uživatele

Původně jsem očekával jakýsi mix Christine a Upíra z Feratu. A čeho jsem se dočkal? Debilního filmu, s debilním koncem a debilem v hlavní roli. Hloupě jsem se nechal nachytat vcelku příznivým hodnocením některých uživatelů. Uvažoval jsem o jedné hvězdě za několik slušných gore efektů a prsatky, jenže jako celek jde o hloupý film, co si nezaslouží ani hvězdu. Takovou hovadinu jsem již hodně dlouho neviděl... ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Snaživý nízkorozpočťák pre nenáročných, tentokrát o dodávke, ktorá je skonštruovaná ako vraždiaci mechanizmus - vražiace okno, vraždiaci airbag, nabrúsený pás, je tu proste všetko možné. Stačí stlačiť akékoľvek tlačidlo a mŕtvola je na svete. Skôr hororová komédia, ktoré veľmi neobľubujem, ale krvi, gore a mŕtvol je dosť, a vraždičky sú dostatočne vtipné, originálne a nápadité, takže ako jednohubka na pobavenie to celkom ušlo. ()

Reklama

Dellamorte

všechny recenze uživatele

Vzorová ukážka , čo dokáže vybrúsiť prepotené sako, nasiaknuté filmovým slizom, s outfitom, odpozeraným z reklám, vo svojej plnotučnej obrazovke, ktorú bezkáblovo vymodelovala na strop jeho svokra. Blbinka s blbcami , o blbcoch, pre blbcov .Áno máš pravdu, dej nebudem popisovať a bodíky si nechám na inú filmovú udalosť. Nehodnotený vtip a možno to preháňam - po strate času Mi však neostáva nič iné. Proste filmovo bezcenné obžerstvo ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Dodávka“ je na první pohled hodně levný a některé herecké výkony v něm jsou otravné. Vlastně natolik, že jste i rádi, že postava záhy končí nějakou tou nepěknou smrtí. A jede se dál, dodávka už je připravena na další zabití. A jo, těch úmrtí je docela dost, sem tam je to hodně nápadité, natolik, že je to až absurdní, ale proč ne, jinak by ten film byl úplně k ničemu. ()

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

Creep van ma na jednej strane prekvapil, pretože som očakávala niečo na typ survivalu (nejdú nám brzdy alebo tak podobne), čiže som sa na chvíľku aj potešila. Napriek tomu som očakávala niečo lepšie. Celý film sa točí okolo Campbella, ktorý bol vykreslený ako nešikovný chlap s neustálou smolou - neviem, či toto bola správna voľba, lebo v mnohých okamihoch som mala pocit, že ani nepozerám horor o vraždiacej dodávke. To už ani nehovorím o tom, že herecké výkony boli amatérske a dialógy slabé ako čajíček, v mnohých momentoch použité len na zaplnenie minút, aby mal film aspoň hodinu a pól. Nachádzajú sa tu však aj celkom fajn scény, ktoré už priamo súvisia s besnením dodávky a slušné gore - tak hlavne za tento aspekt aspoň 2*. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Dom, v ktorom býval Bob, bol v skutočnosti kulisami postavenými v garáži. (beso74)
  • Policajti zo scény u Boba (Justin Kolodziej) v dome boli skutoční strážcovia zákona. (beso74)
  • Dodávka z filmu je Ford Econoline z roku 1975. (beso74)

Reklama

Reklama