Reklama

Reklama

Vražedný lov

  • Kanada Skeleton Lake (více)

Banda lupičů vykradla banku a schovává se v lese. Nikdo z nich však netuší, že se dostali na území, kde žije válečný veterán z Vietnamu. Ten nemilosrdně zabije každého, kdo naruší jeho teritorium... Parta lupičů právě ukradla 3 miliony 200 tisíc dolarů z banky. Loupež se ale nepovedla podle plánu. Jeden lupič byl zraněn střelou do nohy a dva policisti byli zastřeleni. Šéf lupičů Mitch volá své spojce a chce zajistit přemístění letadlem do bezpečí. Musí za to poskytnout 10 procent lupu tomu, kdo únik letadlem zařídí. Mitch souhlasí a se svou partou se má dostat k opuštěné ranveji za necelý den. Parta se na chvíli schová v blízkém lese, kde je opuštěný dům. Poté se začnou hádat, kdo únos zpackal. Jeden z lupičů jménem Texas zastřelí svého kolegu, který měl na svědomí smrt policistů. Poté lupiči muže pohřbí. Když chtějí za svítání vyrazit k ranveji, nenajdou své auto. Ani mrtvola v hrobě není. Nikdo neví, kdo to udělal. Nezbývá jim nic jiného než vydat se po svých, lesem k dálnici, kde chtějí ukrást auto. V lese narazí na dívku a rozběhnou se za ní. Texas zůstane s lupičem jménem Kowalski hlídat peníze. Kowalski je ale chce jen pro sebe. Omráčí Texase a utíká pryč. Při tom je náhle zasažen šípem, který vystřelil cizí muž. Ten ho odtáhne do své chatrče, kde mu usekne hlavu. Muž mluví o tom, že bojoval ve Vietnamu. Mezitím je neznámá dívka chycena Mitchem a spol. a vyslechnuta. Tvrdí, že se jmenuje Heather a že byla v lese s přítelem. Toho zastřelil neznámý muž (veterán z Vietnamu) a ona utekla. Lupiči chtějí získat peníze zpět. Další z party se ale chytne do pasti a je propíchnut dřevěným kůlem. Lupiči už zbývají jen tři. Dohodnou se, že se rozdělí a vytvoří rojnici. Po cestě ale opět narazí na past... (TV Prima)

(více)

Recenze (32)

PanPes 

všechny recenze uživatele

Věnujete-li celý svůj mladý život tomu, že tvrdnete v jungli na druhé straně země v konfliktu na kterém vám nezáleží - nastane ve vašem životě dost možná moment, kdy vám prostě a jednoduše přeskočí. Pak možná zasvětíte jeho zbytek bezvýznamnému boji v bezvýznamném - neohraničeném lese, kde vás nejspíš pronásledují hrůzy časů minulých - a nebo vás to prostě jenom baví :)) ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Skupina kriminálnikov sa s peniažkami ukrýva v lesoch, ale skrížia cestu starému "lovcovi lebiek", vojnovému veteránovi z Vietnamu, ktorý zabije každého, kto vstúpi na jeho územie. Takže sa začína lov. Človek by povedal, že zločinci budú záporáci a veterán klaďas, no v tomto prípade to celkom pravda nie je. Aj keď boli po zuby ozbrojení, proti tomuto dedkovi-maniakovi veľké šance nemali. Nejaké chybyčky krásy by sa síce našli (napr. pár premárnených príležitostí to ukončiť, traja chlapíci so samopalmi nedokážu toho starkého trafiť, vždy v tej najnevhodnejšej chvíli dôjdu náboje atď.), ale aj tak som sa celkom bavil. Čaká nás množstvo akcie, striel, súbojov, naháňačiek po lesoch, a keďže krvi a mŕtvol je dostatok, film si prívlastok "akčný horor" naozaj zaslúži. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nudna kombinacia 80-koveho akcneho Ramba a hororu. Divak si mysli, ze ide o kvalitnu lesnu vyvrazdovacku, ale ani omylom. Dej nema tempo, rezia je amaterska az strach, herecke vykony priserne a herci tiez. Nuda dostala az neprirodzene vela priestoru a takto je len dalsi slaboduchy horor, akych sa natocilo uz X a po rokoch si nan nikto nespomenie. Nevidim dovod zaobstarat si film na DVD nosici ani ho stiahnut. 30 % ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Takto to dopadne keď podcením tunajšie hodnotenie. Film to nebol vyložene zlý, ale akosi som nepochopil pointu. Ak ta pointa bola, že prepnuty veterán z Vietnamu si len tak zabíja ľudí a o peniaze mu neide, tak to bol riadne deravý scénar. Chcel by som vedieť kto vybudoval a na čo ten rozsiahly podzemný tunelový systém a kolko tam bolo nutných žiaroviek aby to bolo vysvetlené. Bolo ich tam riadne. Samozrejme tie žiarovky stoja nemalé peniaze a treba ich vymieňať, keď sa vypália a tá elektrika hm? ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Ďalšia hororová lesná vybíjaná a na pomery kanadskej kinematografie vôbec nie zlá. U tohto typu filmov nemám rád, keď obete splašene pobehujú medzi stromami a doslova vletia do náruče nejakému maníkovi, skôr uprednostňujem, keď sú sily medzi nimi a agresormi vyrovnané a Skeleton Lake tieto kritéria dokonale spĺňa. Nevyskytujú sa tu žiadne kladné postavy, keďže banda po zuby ozbrojených bankových lupičov tu čelí vitálnemu, po krvi prahnúcemu starkému, ktorému kvalitne strihlo počas vietnamskej vojny, nie je tu núdza o akciu a drsnejšie momenty a mne osobne sa to páčilo. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama