Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dobrosrdečný dědeček (V. Kotva) by se pro své nejbližší rozdal, a tak se jim rozhodl ještě za života odkázat nemalý majetek. Ti mu ale nejen neprojevují vděk, nepřijdou ho ani navštívit, a dokonce mu nejsou nápomocni ani v případě nouze… A tak se dědečkův kamarád Zelený (F. Krůta) rozhodne využít paragrafů a advokáta JUDr. Emila Kulovaného (M. Kopecký) k tomu, aby dětem připomněl, jak se mají chovat… (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Smutný příběh, jehož téma se nejen ve filmu opakuje. Starý člověk je v horším případě na obtíž, v lepším jej "pouze" zazdíme, hlavně že dědictví je doma. Hamižné dětičky se ale nechají nachytat na další odměnu za čas strávený s tatínkem. Konec je vlastně veskrze pozitivní, ale s pachutí nezájmu dětí o staré rodiče. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 1984 až 1989 bol v československej televízii vyprodukovaný komediálny seriál "Paragrafy na kolesách". Bolo natočených deväť častí. Spoločnou témou týchto príbehov bol automobilizmus. Režisérsku taktovku nad týmto projektom držal Milan Rúžička. V poradí ôsma epizóda nesie názov "Deti k pohľadaniu". Televíznu premiéru mala dvanásteho februára roku 1990. Je to príbeh o starom pánovi Vojtovi Neškudlovi, ktorý má problémový vzťah so svojimi dospelými deťmi, ktorým už odkázal celý svoj majetok. Túto životnú situáciu mu pomôže vyriešiť jeho kamarát Tonda Zelený a advokát Emil Kulovaný. Vo svojej špecifickej dobe doznievajúceho socializmu, to bolo možno aj celkom vtipné, ale ja som sa teraz pri sledovaní tejto starej seriálovej televíznej komédie nijak zvlášť nepobavil. ** ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Průměrná storka s hvězdným obsazením. Za pozornost stojí, že v rolích dcer Ivy Janžurové hrají dcery Ivy Janžurové. ()

Reklama

Reklama