Reklama

Reklama

Bbuddah Hoga Tera Baap

  • Indie बुड्ढा होगा तेरा बाप

Obsahy(1)

Policejní komisař Karan Malhotra po bombovém atentátu prohlásí, že do dvou měsíců zbaví Bombaj gangsterů. Proto se jej mafiánský boss Kabir Bhai, jenž stál za atentátem, rozhodne zbavit a povolá na něj svého nejlepšího zabijáka. Z Paříže přilétá bývalý gangster Viju, jenž kdysi ovládal bombajské podsvětí a vrací se sem splnit svůj poslední úkol. (Raztubyl)

(více)

Recenze (2)

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Nesčetněkrát dynamičtější, akčnější, vtipnější a zábavnější, než celá filmografie Salmana Khana za posledních deset let. A nenechte se mýlit barvotiskovými plakáty a uhozeným zjevem Amitabha - Puri Jagannath nenatočil žádné rozšafné retro, ale mimořádně energický film, který v úplně každém směru doslova přetéká modernitou a přitom si zachovává duši a šarm poctivých masala snímků ze 70. a 80. let. Takhle já si představuju Bollywood 21. století. ()

lenuse 

všechny recenze uživatele

Puri Jagannath, režisér telugské pecky Pokiri, se pokusil vzdát poctu Amitabhu Bachchanovi. :-) „Bbuddah bude tvůj otec.“ Vijju Bbuddah je stárnoucí nájemný vrah, ale pořád eso. Ovšem při plnění nejnovějšího úkolu vychází najevo, že svět je plný jeho potomků. I na špatné straně barikády. Ač to podle imdb komedie není, propadali jsme při sledování hurónskému smíchu. Jen doufám, že jsme to správně pochopili, že ten film nebyl myšlen vážně. Protože pokud ano... ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama