Reklama

Reklama

Nejzáhadnější vraždy

(TV film)
  • Velká Británie Julian Fellowes Investigates: A Most Mysterious Murder - The Case of Rose Harsent

Obsahy(1)

Na počátku minulého století v odlehlé obci v Suffolku během jedné z nejhorších bouří v historii zemřela násilnou smrtí hezká mladá služebná Rose Harsentová. Byla několik měsíců těhotná a svobodná. Julian Fellowes vyšetřuje tragický příběh, v němž zbožnou komunitu rozpoltilo násilí, vášeň a skandál. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

dris 

všechny recenze uživatele

Takové Vraždy v Midsomeru minulého století dle skutečnosté události. Přijemná atmosféra a zajímavě provedené rekonstrukce nevyřešených vražd, nevyřešených jen do té doby než si na ně posvítil Julian Fellowes (i když někdy je mým favoritem někdo zcela jiný). Závěr: Nejlepší díly: první !spoiler! stejnak to byl synáček!spoiler! a pátý. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Mladá hezká a krásná Rose asi nenechala v klidu nejedno mužské srdce, takže mně pasovalo na vraždu víc osob, které mohly mít zájem jí sprovodit ze světa. I když jak říká Julian, ta jedna měla zájem opravdu asi největší zbavit se takové osůbky. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Tentokrát slabší epizoda, ale v tomto případě je to ale spíše opravdu dáno tou vraždou, natočené a zahrané je to opět fantasticky, ale co se týče postav, motivů a všeho možného, tak s tím jsem se tentokrát příliš neztotožnil. Ale Fellowes byl opět bezkonkurenční a vražda byla plná záhad a otázek, takže další fajn pokoukání se skvělou atmsférou a propracovaným scénářem. 80%. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama