Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladí manželé (D. Veškrnová a J. Hrzán), kteří čekají dítě, se nastěhovali do svého prvního bytu, v němž chybí kromě postele i to nejzákladnější vybavení. V téhle situaci by pro ně byla ideální novomanželská půjčka, jenže k ní potřebují dva ručitele. A tak se postupně snaží přesvědčit své přátele a známé, aby jim poskytli pomoc. Té se jim nakonec dostane z té nejneočekávanější strany… (Česká televize)

(více)

Recenze (19)

Marthos odpad!

všechny recenze uživatele

Autorka námětu a scénáře podstoupila nejspíš lobotomii, jiné vysvětlení mě nenapadá. Veškrnová je protivná, Hrzán infantilní a zbytek nestojí ani za řeč. #sbohemdokamen ()

otík 

všechny recenze uživatele

Tato malá televizní komedie o vztahu mezi novomanželi Hrzánem a Veškrnovou moc vtipu nepobrala. Jako chudí a téměř vůbec nic mající si chtějí zažádat o novomanželskou půjčku, ale nedaří se jim sehnat ručitele. Pak však vznikne mezi nimi konflikt, který má nečekané řešení. Nezábavná a ničím výrazná tv komedie, která je po právu zapomenuta. Hudba: Jiří Brabec ()

Reklama

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Ujecena, nudna radobykomicka etuda... Herci tam vsichni docela prehravaji, zrejme z nedostaku obsahu. K herectvi pani Veskrnove jsem doted nezaujal jednoznacne stanovisko. Co se tyce zpevu, tak tam je muj postoj celkem jasny, a proto jsem byl uprimne vydesenej uz po uvodni rozjuchane, straslive pisni...bes. P.S.: jedinym svetlejsim bodem tak zustava protivna manzelka v podani Reginy R. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nic moc... Spíš to nic. Jediným světlým bodem byl Jiří Hrzán vykřikující "Já že chlastám? Já teprve budu chlastat!" ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Jedna výměna názorů v hádce mezi Jiřím Hrzánem a Dagmar Veškrnovou celkem stála za to, jinak je to skoro hloupá povídka. Jak jinak nazvat jednání ženy, která v soběš nemá kouska studu, takže je ochotná půjčit si i od bývalého nápadníka, kterého víc než rok neviděla. Neomluví se a nepřiznají ani svou chybu při vyplavení chodby, přesto si od manželů berou nábytek... ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama