Reklama

Reklama

Neváhej a zavolej…

  • USA For a Good Time, Call... (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Lauren, se kterou se rozešel přítel, nemá kde bydlet. Její starý kamarád jí řekne o krásném bytě, kde už sice bydlí jedna dívka, ale ta potřebuje spolubydlící, aby se s ní dělila o náklady. Na místě Lauren zjistí, že se jedná o její bývalou spolužačku Katie, se kterou se kdysi ve zlém rozešla. Přestože se obě dívky nesnášejí a ani jedna není nadšená z myšlenky, že budou spolu bydlet, nakonec se jejich nenávist přemění v přátelství. K tomu tak trochu dopomůže fakt, že Lauren zjistí, že Katie si vydělává provozováním erotické linky. Lauren je nejdříve pobouřena, ale pak jí řekne pár dobrých nápadů, jak by si Katie své podnikání mohla lépe zorganizovat. Za pár týdnů přijde Lauren o práci, novou nenajde, a tak nabídne Katie spolupráci. Ve chvíli, kdy jejich partnerství začne přinášet první zisk, se ale ocitají před nečekanou zkouškou. (TV Nova)

(více)

Videa (16)

Trailer

Recenze (65)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem obdivuji tvory, kteří dokáží ejakulovat při tlachání do telefonu, ale ode mne by to byly vyhozené peníze. Já totiž své sexuální fantazie raději naplňuji a pak si s chutí pokecám o fotbale nebo filmu. Nicméně panna a manažérka si to s růžovými telefony celkem užívaly a já se k tomu tak nějak samovolně přidal. Jako z komedie z toho odvázaný skutečně nejsem, je to lehký podprůměr, ale ta třetí hvězda je za ... teď jsem to zapomněl. Jdu si zavolat. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Další laciná komedie na tři doby. Tentokráte o dvou hravých děvčatech, které povzbuzují chlapce po telefonu při jejich masturbaci. Jedna odkopnutá narcistickým nýmandem, druhá panna s pověstí štětky. Ve finanční nouzi se ta odkopnutá vrhne do společného spolubydlení s tou druhou, ač k sobě cítí odpor, vyvolaný dávným konfliktem. O ničem jiném vlastně ani není tento pokus o vtip, tedy nevím, jak to více rozvést. Pár světlých momentů se tam však nalézt dá, ale nejde o nic zásadního. Jedinou super vlastností tohoto filmu je, že na něj okamžitě zapomenete. 40% ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Nadržená a sexuálně výřečná bloncka, která by chtěla, poznává hnědovlasou roztažnožku, kterou už nechce ten její a není to tím, že se oblíká jako Peggy Bundová, prej. Co ale obě holky spojuje je sexuální vzrušení při pohledu na cokoli v růžové barvě. A tak není lepšího nápadu, kór když ani jedna nemá džovále, než pořídit ten nejrůžovatější telefon, jakej se dá v Americe vůbec sehnat a zprostředkovat skrze něj vzrušení i týpkům, kterým hlas v telefonu nadělá v gatích větší paseku, než reálnej kus ženský. Mně tenhle zázrak taky nadělal v gatích pěknou paseku, ale jináč, než bych si od sexu po telefonu asi původně představovala. Příště radši mimořádně netípnu telefón, až mi bude zase volat nezbedná operátorka telefonní společnosti s nabídkou, které se nedá odolat. Sice z toho taky nebudu nijak zvlášť odvařená a holka mě neudělá, ať mi bude šeptat sebelepší cifry, ale zas mám jistotu, že jí to, narozdíl od těhle dvou, přestane bavit dřív jak za 85 minut. 30% ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Myšlenka slušná, ale postavit na ní veledílo se nedá. Čekal jsem víc scén, i když třeba přestřelenejch, u kterejch bych se zasmál. K mému mírnému zklamání jsem se většinou jen usmíval a bránice se rozechvěla naplno pouze párkrát- za zmínku určitě stojí scéna s Rogenem a rozhodně i ta se Smithem. Celkově průměrných 50 % Oblíbená část- "Vítejte v Jersey, madam." ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

To je zase jedna komedie. Dvě holky, které se nesnášejí, se nuceně dají dohromady. Každá se jeví naprosto jiná, ale ve skutečnosti jsou obě úplně stejné. Jedna si hledá práci a chce nějaké dobré místo, druhá, která má byt, ale ne peníze, se snaží, seč může, aby si byt mohla udržet. A tak občasně volá nějakým chlapíkům, kteří si to chtějí rozdat alespoň po telefonu. Její nová spolubydlící ji jednou zaslechne a zjistí, o co vlastně jde. Nejprve se na to tváří divně, ale pak se dají do kupy a udělají si malou společnost, kdy nechají pány, aby jim volaly. Tedy volá pouze jedna, drhá je spojovatelka. Mají z toho celkem dobrý byznys a jsou z nich najednou BFFs, tedy nejlepší kamarádky nadosmrti. Jenže to by to nebyl film, aby v něm chyběly nějaké ty zvraty a pády. Na snímku "For a Good Time, Call..." je zajímavé, že to je a není romantický film. Není v tom smyslu, že o ty chlapy tady v konečném důsledku zase tolik nejde. Romantika je zde v jiné rovině a to v rovině vztahu obou žen. Ne, není to lesbický film, i když místy k tomu nemá daleko, ale ty holky k sobě prostě nacházejí cestu způsobem, který je obdobný pro romantické filmy, kde jde o muže a ženu. Vlastně není film "For a Good Time, Call..." zas tak moc odlišný od dalšího snímku, o kterém chci psát. "Hlavně nezávazně" je klasickou romantickou komedií, "For a Good Time, Call..." je romantickou komedií méně standardní, ale místy skutečně zábavnou. Taková camea Setha Rogena a hlavně Kevina Smithe rozhodně stojí za to. Jinak ale na film asi snadno zapomenete. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/01/divosi-10-years-divoka-stvoreni-lets.html ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Snímek byl natočen za pouhých 16 dní. (spiderpig)

Reklama

Reklama