Reklama

Reklama

Clannad: Mō hitotsu no sekai, Tomoyo hen

  • Japonsko クラナド もうひとつの世界, 智代編 (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Bonusová epizóda k seriálu Clannad (2007). V alternatívnom svete rieši Tomoya svoj vzťah k Tomoyo. Zdá sa, že je pre ňu ochotný obetovať naozaj veľa. A ona pre neho tiež. (Palisander)

Recenze (7)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale tenhle "jeden díl" mi přišel o dost lepší, silnější a uvěřitelnější, než celá první sérka seriálu. Ono i vztah dvou hlavních protagonistů je takový přirozenější a člověk se v tom lehce najde. Závěr potom je velmi příjemný a mám za to, že vyvolá emoce i u těch největších zapruzenych bručounů ! Animaci a kresbu netřeba moc chválit, je to OVA, takže je se jedná o top notch produkci. Doporučuju každému good-for-nothing typovi :) ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Tahle holka, která se nebojí prosadit se, se k němu prostě hodí nejlíp. Snad i proto je tenhle díl vyzněním vášnivější než seriál. ()

Honza135 

všechny recenze uživatele

„UŽ JE TO MĚSÍC, CO JSEM S TOMOYO ZAČAL CHODIT. NEZAKOUKALI JSME SE DO SEBE V JEDNÉ URČITÉ CHVÍLI. POSTUPNĚ JSME SE SBLÍŽILI A NEŽ JSME SI TOHO VŠIMLI, ZAMILOVALI JSME SE...“ Toto OVA je alternativní verzí posledních dílů seriálu Clannad. Zde se Okazaki Tomoya rozhodne pro Sakagami Tomoyo a tak je volební kampaň do studentské rady dá dohromady... » Co se mi líbilo: 1) Alternativní volba. Jsem moc rád, že autoři vytvořili i jiný konec, než byl v první sérii. A rozhodně se vydařil! 2) Příběh. Ačkoliv byl děj krátký, tak jsem si ho velice užil. Dramatem a romantikou se tu nešetřilo a je fakt, že mě příběh ke konci dojal. Také stojí za zmínku zajímavá proměna Okazakiho, jakožto flákače ve snažícího se studenta. 3) City. Narozdíl od první série, kde snad krom 13. dílu s Kotomi se city moc nevyskytovaly, tak tady je jich dost. A to je dobře, protože díky nim je vztah Tomoyi a Tomoyo opravdu vynikajicí. 4) Hudba. Tak ta tomu dávala šťávu. A to především melodie Roaring Tides II hraná na pozadí. 5) Animace. Stejně jako v první sérii, tak ani tady k ní nemám žádnou výtku. Kresba byla vskutku kvalitní. » Co jsem nemusel: Podle mého názoru je to tak vydařený díl, že ani žádné nevýhody nemá. » Shrnutí: Jsem vážně rád, že autoři udělali i tuto alternativní epizodu. Nabídla víc, než jsem očekával, proto jsem s ní naprosto spokojen a vřele doporučuji všem, co konec první série moc nesedl. Shlédnuto v japonském znění s českými titulky v BD verzi ()

kubka4 

všechny recenze uživatele

Výborný bonusový díl z alternativního světa, který ukazuje, že zde nebyla jen jedna dobrá volba. Vlastně ani nevím, který svět mi přijde lepší... Díl plný emocí, citů a dojetí, zkrátka krása, která opravdu stojí za to. ()

Palisander 

všechny recenze uživatele

Ak sa mýlim, tak ma prosím opravte, ale v tejto epizóde je asi jediné normálne spontánne objatie zo strany hlavného hrdinu za obe série seriálu. A že si bolo treba počkať! Inak je Tomoya úplne beznádejné drevo ;-). ()

Reklama

Reklama