Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zúfalý pokus lekára oživiť manželku, ktorá podľahla akémusi vírusu, má pre oblasť južného Texasu neblahé následky. Nechtiac rozpúta epidémiu šíriacu sa geometrickým radom. Kto sa chce pred hrôzostrašnou nákazou zachrániť, berie nohy na plecia, alebo sadá do auta a uteká preč; v stávke totiž nie je nič iné, ako život.
Istá skupinka utečencov ostala uväznená kdesi na odľahlej farme. Nákaza meniaca svoje obete na besniace, po krvi bažiace monštrá ich pomaly zoviera do svojho chladného smrtiaceho objatia... (beso74)

(více)

Recenze (2)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

V hodnotení som mal jasno už po 15 minútach. Opäť jedna béčková obmena Dawn of the Dead a ďalšich stovák zombie hororov, opäť kvantum infikovaných a skupinka preživších. Charaktery sú ako vystrihnuté z učebnice: Hlavný hrdina + (priemerne pekná) ženská + okuliarnatý inteligent + potetovaný drsňák s frajerkou + stará mama, takže nejde o nič viac ako o "poradovník". Príbeh a originalita je guľatá nula, ale gore a masky sú zvládnuté slušne, pričom akcie, naháňačiek a odpálených hláv je dostatok. Takže otrepaný priemer, je to samozrejme jeden z tých hororov, ktoré absolútne nemajú čím uraziť (vlastne som už po úvodných minútach od neho vôbec nič nečakal), ale v tomto subžánri sú aj kvalitnejšie kúsky. ()

SICK_BREED 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je naprostý vtip. Od technického zpracování které střídá světlé chvilky s totální amatérštinou, přes jakoby náhodně se spouštějící a zcela nevhodně zvolený hudební podklad až k totálně ujetým hereckým výkonům. V tomto dominuje Tom Lagleder, představitel hlavní role, jehož grimasy ukradené z němého filmu, toporné pózy a zmatené škubání celým tělem před kamerou, působí minimálně jako výsledek intoxikace pervitinem, ne-li jako příklad totálního hereckého antitalentu. Nemohu ale popřít že sem se docela bavil (za to ty dvě hvězdičky), a Killing Strain je v mých očích přes všechny zápory klišé céčka docela ucházející relaxační zombařinou, které jsem ochoten určité pochopitelné nedostatky odpustit. ()

Reklama

Reklama