Reklama

Reklama

Portal: No Escape

všechny plakáty
Z natáčení  - Danielle Rayne
Krátkometrážní / Akční / Sci-Fi
USA, 2011, 7 min

Obsahy(1)

Protal: No escape, je krátký snímek o multiplayerové části hry Half - Life 2 - Portal. Pojednává o ženě, která se vzbudí v místnosti a nemá vůbec žádné ponětí, jak se tam dostala. Za pomoci zbraně vytvářející portály, které umožňují okamžitý přesun věcí a osob, se dá na útěk. (AllShallFall)

Videa (1)

Z natáčení  - Danielle Rayne

Recenze (63)

easaque 

všechny recenze uživatele

docela působivý sci-fi kraťas - námět z počítačové hry je cítit od začátku. Zpracování dobré a délka akorát. škoda té pointy, kterou jsem očekával ... a název vlastně napovídá. Můžete si ji pustit třeba odsud: https://www.youtube.com/watch?v=4drucg1A6Xk [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Durdas 

všechny recenze uživatele

Jasný odkaz na původní hru se určitě podařil. Sice v původním námětu neměli další lidé co dělat, ale chápu, že z důvodu atraktivity a akčnosti se změnu udělat museli. Hlavní význam portálů byl zachován a krásně vizuálně zpracován, tak co? Navíc závěrečná bezmoc úniku a záběr na dveře a kostky...to byl 100% Portal! Jednoznačně palec nahoru! PS: Filmové zpracování je na dohled... ;) ()

Reklama

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Počas hrania hry som si hovoril, aká je škoda, že sa takýto skvelý herný námet zrejme nedá sfilmovať (film o riešení hlavolamov by asi nebol najnapínavejší), ale tento kraťas mi ukázal, že cesta by tu bola. Typický nadhľad a robotický sarkazmus z hry síce vystriedala psychika a reálnosť, napriek tomu však ide o veľmi vydarený počin. ()

wikked 

všechny recenze uživatele

Povedený kraťas volně inspirovaný začátkem hry Portal. Působí velmi profesionálně, což ani není divu - v hlavní roli je dostatečně přesvědčivá Danielle Rayne, která má již nějaký čas na tv obrazovkách za sebou. Režisér Dan Trachtenberg zase režíroval reklamy pro některé známé společnosti a hudbu vytvořil Mike Zarin, autor prvního úderného motivu z traileru k Inception. Tým pracující na vizuálních efektech pro změnu vedl Jon Chesson, který dělal kromě řady her i na seriálech True Blood nebo V. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Poměrně vážně pojatý kraťas, který záměrně vypouští jakékoli známky humoru, které jsou počítačové hře Portal vlastní a místo toho se soustředí na úzkostný útěk a futuristický boj o přežití. Atmosféra je vcelku ucházející, děj však téměř neexistuje, 5 minut tohoto snímku je jeho maximum. 6/10 ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Táto krátka snímka zaznamenala na web stránke youtube.com za prvý deň viac ako milión pozretí a do dvoch mesiacov sa číslo vyšplhalo na šesť miliónov. (Othellko)

Související novinky

Uncharted našlo nového režiséra

Uncharted našlo nového režiséra

18.01.2019

Po odchodu Shawna Levyho (Ocelová pěst) se filmová adaptace herního Uncharted znovu ocitla bez režiséra. Snímek, který má vyprávět o mladém Nathanu Drakeovi, jehož ve filmu ztvární Tom Holland … (více)

Reklama

Reklama