Reklama

Reklama

T is for Toilet

Krátkometrážní / Animovaný / Horor / Thriller
Velká Británie, 2011, 4 min

Režie:

Lee Hardcastle

Obsahy(1)

Malého chlapce se jeho rodiče pokoušejí odnaučit chodit na nočník. Používání klasické toalety se ale podobá noční můře, i když v jistém smyslu rodičům nakonec opravdu usnadní práci. (DaUr)

Recenze (79)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

„It‘s show time!“ Príchodzí otec s hláškou sa javí opitý a už to robí napínavú atmosféru rozhýbanej plastelíny kultovou. A tých hlášok ešte pár je. Transformácia plastelíny do hrozivej potvory je výborná, rovnako ako aj obsahová stránka zahrávania sa s divákom a neskôr krutý, čierny humor v závere. „Call the plumber now... It‘s an emergency!“ ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

"Jesus Fuckin´ Christ " Od tohoto chlapíka som videl už viac stop motion videí. Najviac ma zaujal s mačkami ktoré v krátkosti zahrali dej nejakého hororu. (Evil Dead , The Thing). Toto je tiež dobrý kúsok. Ktorému ako dobrému splatteru nechýba veľa gore a slizu aj keď iba v podobe plastelíny. Nejde o nič mimoriadne prekvapivé ani originálne ale o to tu nejde. Ide o srandu ktorá sa vďaka brutálnemu koncu vydarila. Vyzdvihujem brutálne "fuckovacie" hlášky otca rodiny nemal chybu. ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

pokud tohle je jeden z nejlepších kraťasů z ABCs of Death, tak pro mě není důvod se dívat na celý. I když to není tak špatné, tak mě to nechytlo a ani ta animace mě nezaujala. Pokud Vás neodradím, tak se připravte drsný černý humor a kbelíky plastelinové krve a vnitřností ... dobrou chuť! [ PŘÍBĚH: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl vážně vynikající plastelínový nářez. Podobné krátkometrážní snímky vždycky potěší. Netrvají moc dlouho, tvůrci jdou rovnou na věc a navíc plastelína dokáže v šikovných rukou opravdové zázraky. I já jsem tedy byl velice spokojený a díky tomu mohu dát odpovídající hodnocení – protože já mám podobné „brutalitky“ v oblibě. ()

HonzyR 

všechny recenze uživatele

No ty kráááso, to jsem byl po dlouhé době překvapený. Animovaným hororům se snažím vyhýbat, tady mě ovšem zlákalo velmi vysoké hodnocení a skutečně krátká stopáž. Tak proč neobětovat 4 minuty? Po první minutě jsem myslel, že dám 2 hvězdičky a to za skvělé zpracování (přece jenom s tím musela být patlačka). Ale ten konec je opravdu jeden velký paradox, který mě přesvědčil o mnohem vyšším hodnocení! To se moc často nevidí. Úderné, brutální, reálné a pro mě zaroveň naprosto nepředstavitelné. Myslím, že jeho rodiče dlouho neusnou :) __80%__ ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama