Reklama

Reklama

Jimmy Carr Live

všechny plakáty
Velká Británie, 2004, 75 min

Recenze (6)

Thomick 

všechny recenze uživatele

"When it comes to charity, a lot of people will stop at nothing." --- Závěrem jednoho ze svých "stand-up záchvatů" jsem si dal stylově první Jimmyho vystoupení, co šlo na dývýdýčko - a to hlavně proto, abych se přesvědčil, nakolik se v průběhu tý necelý dekády změnila forma. No, dost. Oproti tomuhle nejoplácanějšímu Jimmymu působí ten z roku 2013 jako pořádnej lenoch, co jen žvatlá a dál se moc nenamáhá. Ovšem jakkoliv je tenhle stand-up po kreativní stránce jednoznačně nejnabitější, o stránce čistě humorný to už tolik neplatí. Zejména debilně se tlemící divačka pořádně pokazila výslednej dojem z interview a i závěrečná přehlídka triček jen sotva nadchla. Každopádně když nic (moc) jinýho, je sranda takle s odstupem času sledovat, jak si v začátcích proti Jimmymu publikum dovolilo pramálo a při obligátní otázce "how many couples do we have?" by se snad dokonce mlčky hlásilo!! ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Jimmy Carr je super. Mám ho rád za to jeho navážanie sa do ľudí v hľadisku. Forma jeho show je ale postavená na trefných vtipoch, ktorých kvalita je častokrát rôznorodá. Pre mňa je tento výstup ešte oťukávaním jeho skutočného potenciálu, ktorý rozvinie neskôr. Skôr priemer s pár dobre prezentovanými vtipmi. ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvních Jimmyho stand-upů vydaných na DVD. Osobně mi přijde, že místy je to ještě trochu slabší, oproti ostatním představením. Přesto i tady se najdou opravdové "hraniční" perly. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Jeden z Jimmyho "pociatocnych" roznorodych, co do formy, nekorenenych jeho "typickym, smiechom". Bavil som sa, hoci improvizacie tu bolo minimum. Ta urehotana slecna/pani bola rozhodne plusom. :) ()

MrGregor 

všechny recenze uživatele

Jimmyho Carra prostě můžu. Nejen, že je to výborný komik a naprosto brilantně zvládá živé Stand-Upy, ale navíc je opravdu inteligentní člověk s jasně ohraničeným vkusem. Ono to možná není na první setkání úplně zřejmé a mnoho lidí jeho urážlivý styl humoru rychle odsoudí, ale vymyslet a správně podat nepřeberné množství vtipů, tak jako to dělá právě Carr je opravdové umění. Zmíněná inteligence se pak (pochopitelně spolu se zkušenostmi, přeci jen už to nějaký ten pátek dělá...) nejvíce projeví v jeho bleskových odpovědích na mnohdy nevyžádané pokřiky a výlevy ze strany publika - člověk mnohdy neví, jestli jsou dotiční skutečně tak hloupí, nebo jen chtějí mít své neodvratitelné ponížení zvěčnit na DVD. Na tomto vystoupení se mi obzvláště líbily dopisy, které Carr pro své vystoupení vymyslel - jedna perla za druhou a občas nějaký ten diamant (např. letter to my local MP :) ... Takže shrnutí: Ukázka toho, jak by měl Stand Up vypadat - vtipy, prokládané interakcí s publikem, která baví nejen publikum samotné, ale především Carra, což úroveň vystoupení zvedá ještě o něco výš. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,No, no, no. I think you’re fattest.“ Tentokrát mi přišel Jimmy trochu méně energický než tomu bylo v jiných jeho vystoupeních. Největší rozdíl byl ale vidět v publiku. To bylo zcela strnulé a neakční, což dost ubíralo na Jimmově improvizaci. Kromě klasických vtipů tentokrát Jimmy předčítá jím vytvořené inzeráty v novinách, korespondenci, má rozhovor se slečnou z publika a ukazuje vtipná trička. To vše je oproti jeho rychlým a úderným vtipům trochu natahované a ne tak vtipné. Celkově vzato je tohle nejslabší Jimmyho vystoupení, ale i tak je příjemné na zkouknutí i když tentokrát bez záchvatů smíchu. ()

Reklama

Reklama