Reklama

Reklama

Profil hokejového brankáře: Dominik Hašek

(TV film)
  • Česko Dominik Hašek
všechny plakáty
Česko, 1997, 65 min

Obsahy(1)

Dokument o legendárním českém brankáři Dominiku Haškovi. Začátky jeho kariéry v Pardubicích až po přestup do NHL kde získal několik trofejí a získal si tak veliký respekt mezi hráči na celém světě. (Sykii)

Recenze (9)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Gretzky v bráně. Výstižný to výrok, podobně jako "On nemá styl. On chytá puk." Škoda, že dokument nevznikl v době pozdější, kdy bylo za námi zlaté Nagano či Haškovo finále NHL 1999 nebo Stanley Cup 2002. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Dominik Hašek - další z českých hokejových legend mojí generace. Zrovna včera jsem se díval na dokument o Jágrovy a je zajímavé sledovat, jaké mají tito dva borci postoje. Jágr hraje hokej jednoduše pro to, že ho to baví a chtěl se stát nejlepším hráčem světa. Nezajímají ho peníze ani statistiky. Hašek naproti tomu v tomto dokumentu neustále mluví o tom, kolik vychytal zápasů, kolik dostal gólů, že mu záleželo na vyšším platu atd. Možná je to dané i tím, že tenhle dokument tvořila TV Nova, což je brak. Každopádně Hašek to neměl při své cestě za nejlepším brankářem tak jednoduché jako Jágr. Každopádně dokument ztrácí i v tom, že jeho aktuálnost je mizivá. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Nicim vyjimecny, spise televizni dokument, ktery nas laicky seznami s nejvetsi postavou ceskoslovenskeho brankoviste. Pro hokejove znalce a fanousky nic noveho. Ale skoro dvacet let po vzniku udela film radost. ()

vozralec 

všechny recenze uživatele

Dokument z roku 1997. Hašek přibližuje svůj dosavadní sportovní i osobní život. Dnes už téměř legendární záběry. V té době Dominátor ještě nevěděl, že ho čeká Nagano, dva Stanley Cupy a hodně prodloužená kariéra. ()

Guran 

všechny recenze uživatele

Výborný český dokument a nejlepším brankářovi na světě ještě ke všemu z České republiky. Díky takovýmto osobnostem bysme my Češi měli být hrdí na to, že jsme se narodili v týhle zemi. Hašek je legenda a svou hokejovou slávu si právem zasloužil, narozdíl od Gretzkého. ()

Reklama

Reklama