Reklama

Reklama

Ormie

Krátkometrážní / Animovaný / Komedie
Kanada, 2010, 4 min

Režie:

Rob Silvestri

Scénář:

Rob Silvestri

Obsahy(1)

Ormie je prase, a to v každém slova smyslu. Jen tak se v klidu prochází, když najednou ucítí lákavou vůni sušenek. Jenže sušenky jsou na lednici. Jak se k nim dostat? (topr harley)

Recenze (21)

misterz 

všechny recenze uživatele

Niekde som čítal, že prasiatko Ormie by v tomto prípade mohlo predstavovať Západ, ktorý sa snaží dostať k ruským prírodným zdrojom. Celkom zábavné :) 80/100 ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Nápaditý kraťas o jednom prasátku, které chce jakýmkoliv způsobem získat sušenky z lednice. Bohužel, k jeho smůle se nacházejí příliš vysoko. A i když se po urputném boji, který nakonec dopadne vítězně, může zdát, že má pašík konečně vyhráno, sušenky můžou skončit na zcela jiném místě, než plánoval. Škoda, že na to nezkusil jít "zezadu" ledničky :) Člověku se při sledování jeho eskapád možná vybaví legendární Scrat a jeho nekonečná honba za žaludy. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nijak moc originální mi to nepřišlo, ale podařilo se přijít s animací, která chytne a nepustí. Čuníka budete sledovat od začátku do konce a nejspíš se u něj budete i bavit. Jeho kousky jsou celkem fajn, pobaví, ale podle mého prostě neohromí. Kvalitně odvedená práce, která přeskočí průměr jen lehounce. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama