Reklama

Reklama

Escape from City 17: Part 2

všechny plakáty
Trailer
Krátkometrážní / Akční
Kanada, 2011, 15 min

Obsahy(1)

Příběh Escape from City 17 je již druhým dílem fanoušků velice úspěšné hry Half - Life 2. Odehrává se přesně po hlavním příběhu hry Half - Life 2. Pojednává o přátelském spojení dvou mladých lidí, kteří bojují v odboji proti mimozemské tyranii v centrálním měste zvaném City 17. (AllShallFall)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Příběh Escape from City 17 - Part II, je mnohem více apokalyptičtější něž část první. Jak hodně se ve mě poznamenal příběh Half-Life tak úplně stejně mě poznamenal i tento geniální film fanouškovské tvorby. Naprosto autentické se hrou. Dramatizujícía depresivní hudba, apokalyptické prostředí - zdevastované město, mnoho a mnoho akce a výborné efekty. Jsem naprosto šokován výkonem. Z mého hlediska je to naprostý unikát. A moc bych si přál aby vznikl film pro celý večer. 100% úspěch. ()

Roxeet 

všechny recenze uživatele

A stačí přitom tak málo: Vztah k dané hře, která má být zfilmována. Protože Brothers Purchase k tomu určitě vztah měli, jinak by totiž tenhle snímek nevznikl tak dobře. Jistě, to amatérství filmařů tam vidět je ( třeba rozklepaná kamera ), ale jinak je Escape from City 17 filmem úžasným a bohužel musím dodat, také hodně krátkým. Příběh Half - Life je natolik zajímavý a povedený, že by si zasloužil i delší zpracování. 10/10 ()

Reklama

Easykk 

všechny recenze uživatele

Nádhera!! Skvělý zážitek!!! Asi šestkrát jsem si cvrnknul!!! Co chcete víc, tohle je pro mě, jako pro nejzarytějšího fanouška, barel živé vody!!! Ti lidičkové milujou Halfa úplně stejně jako já a je to na tom sakra vidět!!! Ještě kdyby tam byli Vortigaunti, ale počkáme si na Part III. (Doufám, že nebudem čekat tak dlouho jako na Episode III) ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Stále netrpělivě čekám na film! Jak to, že si bratrů Purchaseových v Hollywoodu ještě nikdo nevšiml? Teď k samotnému snímku: i když se již nekoná tak velké WTF jako v případě jedničky, i tak je zběsilé bitkování v kulisách amatérského City 17 stále obrovská zábava. Škoda úsměvného, až trapného patosu v některých scénách (radostné objímaní po sejmutí tripodu mě vážně rozesmálo) a slabých dialogů - v akci a mytologii Half-Life je totiž tohle duo jako doma. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Mnohem zajímavější než první část - a to snad ve všech ohledech. Herecké výkony, děj, zmínka o Gordonovi. Fanoušci HL2 musí slintat. :) Za 250 dolarů hodně muziky! ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • Film vyšel na pouhých 250 amerických dolarů. (AllShallFall)
  • K natočení snímku byla použita kamera HVX200. (AllShallFall)

Reklama

Reklama