Reklama

Reklama

Little Big Love

všechny plakáty
Krátkometrážní
Švédsko, 2004, 9 min

Obsahy(1)

Představte si, že jste malým robůtkem. Žijete na smetišti v domečku pro panenky a jednoho dne se ocitnete v lidském domě. A tady se zamilujete do rychlovarné konvice. (TwoFace)

Recenze (6)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Hudební doprovod rozhodně není tak špatný, jak to podle komentářů vypadá, vlastně docela dobrým způsobem zvyšuje tempo které by jinak bylo dost pomalé, díky samotnému nápadu, zpracování i závěru patří k těm z povedených krátkostí ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Mně se hudba nelíbila. Šlo vybrat daleko podmanivější hudební doprovod, který by víc podtrhl důležité emoce. Síla tohohle snímečku je totiž právě v citovosti. Střet naivního robotíka s chladným a tvrdým světem symbolizovaným rychlovarnou konvicí mi dokonce vehnal slzičku do oka. ()

johhny007 

všechny recenze uživatele

Hooodně podobné jako Kuky , ale tohle bylo taktéž dobré , ale jak už bylo řečeno ta hudba je hrozná nejlepší by bylo kdyby tam vůbec nebyla ;) , ale co už . zaslouží si 4 hvězdy ale, hvězda dolů za tu HUDBU! Ale nápad byl neotřelý orginální !70% ()

zynek 

všechny recenze uživatele

Takový dobrý oddychový, němý krátkometrážní snímek. Právě ta melodie a žádné kecy tomu dávaly půvab. Ale zaujalo mě kolik lidí na tomto jednoduchu pracovalo. ()

Reklama

Reklama