Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Osamělá žena středních let Sára Winstonová (J. Bealsová) se živí jako korektorka a zoufale se vyhýbá tomu, aby navázala nějaký vztah. Zažila už příliš mnoho zklamání a bezpečně se cítí jen ve své samotě. Jednoho dne ji však přece zaujme sympatický Charlie Manning (P. Outerbridge). Sára zjistí, že Charlie chodí na pravidelná setkání anonymních alkoholiků a aby mu byla nablízku, začne na sezení také chodit. Sama ovšem odmítá o sobě cokoliv ostatním říct. Dřív než se naděje, jsou do sebe s Peterem zamilovaní. Prolomit zeď nedůvery v partnera a především v sebe samu však není tak snadné... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Nikterak originální příběh ženy, která v touze někam patřit se snaží najít si přátele ve své osamělosti. Navzdory obavám ze zklamání vstoupí mezi skupinu lidí bojujících se závislostí na alkoholu a drogách, vydávajíc se za jednu z nich. Ocitá se v zajímavé komunitě lidí snažících se najít pevnou půdu pod nohama, nepodlehnout a zařadit se znovu do společnosti, kteří se ve svém snažení vzájemně podporují a povzbuzují. Herecké výkony jsou uměřené intimnímu tématu. Vyzdvihla bych příjemnou hudbu, která zvolna plynoucí příběh doprovází. Milovníkům akce bych film nedoporučila, připadal by jim nudný, ale mne tato melancholická romance docela zaujala. ()

Zofinka2 

všechny recenze uživatele

Nelíbila se mi postava Sáry. Herečka byla toporná a nikdy se mi nelíbilo, jak hraje. Peter O. byl přesvědčivější a sympatičtější. Jinak téma a děj byl zajímavý. Kdyby místo Jennifer Beals byla obsazena lepší herečka, víc by se mi to líbilo. Nedávala do své role žádnou emoci. Byla studená jako psí čumák. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Odpudivě patetické a sentimentální. Hlavně konec, kdy se hlavní hrdinka neustále a všem sebemrskačsky omlouvá a všichni jí neustále blahovolně odpouštějí. Finiš je až absurdní vršení poztivních událostí, kdy jí k úplnému štěstí chybí snad jen hodinky s vodotryskem. /7. 6. 12./ ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to taka limonada pre zeny, ktoru som si pozrel len vdaka Jennifer Beals, ale uz od polovice som to musel pretacat, aby som sa dockal konca. Ale zenam s romantickou povahou v podobnom veku aky ma hlavna hrdina to pravdepodobne sadne dokonale. Chlapi v podobnom veku si ale radsej pustia znova Ramba. :) 4/10 ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

příběh který dává alkoholikovi naději že když se bude topit v alkoholovém průšvihu tak na něj budou všichni hodní a všechno dobře dopadne...to teda jo!Beals je opravdu herečka která má možná sexy zastřený pohled svých velkých tmavých očí možná koukatelnou postavu ale to je všechno.Na place je to chodící prkno a opravdu filmu ubrala grády. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama