Reklama

Reklama

Žena jiného muže

(TV film)
  • Kanada Another Man's Wife (více)

Obsahy(1)

Jako u mnohých z nás, po 38 letech se manželský život Hadley Warnerové dostal do vyjetých kolejí. Hadley se cítí tímto životem uvězněná a plánuje únik. Únik do jiného života, o kterém si myslela, že chce. Ale osudná automobilová nehoda změní vše. Je traumatizována autonehodou, při které došlo k úmrtí, a tak její manžel Brian rozhodne, že se přestěhují i s jejich 18-ti letou dcerou Skylar na idylický sever, kde najdou útočiště. Ale ani tam, ve Stillwateru, nejsou Warnerovi sami. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Jednoho krásnýho dne vyrazila krabice mlíka do světa. Šla a šla, až potkala kýbl třešní. Dali se spolu do řeči, slovo dalo slovo, natočili film a vznikla z toho sračka. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Zapomenutá Rena Sofer se asi rozhodla o dvojnásobné zapadnutí prachem a podnikla výlet do kanadských lesů za psychopatem. Ačkoliv se jedná o herečku s uhrančivým pohledem, velkou díru do světa filmu za svoji kariéru doposud neudělala. Sáhla po scénáři, který by potřeboval pořádně přepsat, ale ani tak by se zřejmě nezbavil množství stupidit a náhod, jež obsahuje. Zpracování v rámci televizního levelu je (málem) dostačující. Obraz sice neprodělal žádné výraznější technické zpracování a v mnoha záběrech je znát, že se jelo na doraz, ale stěžovat si na levnou produkci je zhola zbytečné. Režisér byl rád, že se mu podařilo nějakým způsobem naplácat dramatické rozpohybování děje, s akcí to nemá nic společného, ve vděčném lesním prostředí. V něm je zasazený srub, ve kterém přebývá psychopat, jehož náhoda připraví o milovanou a těhotnou ženu. A ta nešťastná náhoda si zrovna vybrala za oběť nic netušící Hadley za volantem auta, pod které jí vběhla rozrušená žena. Samozřejmě, že když vběhnete pod auto, tak hned nepůjdete po střetu péct bábovku, ale většinou natáhnete paprče, tak jako tomu bylo v tomto případě. A za smrt své milé se mstí psychopat Mathew. Akorát to celé nedává smysl. Mathew, v tom filmu si změní jméno, ví, že ho jeho mrdna podváděla a dítě tedy čeká s jiným. Rovněž věděl, že pod kola se jeho blondží hodila úmyslně. Proč tedy ta pomsta? Sám nevím, ale asi by se to nehnulo z místa. Nad scénářem se nemá smysl zamýšlet. Pitomost na pitomost. Obsahuje spoustu skandálních nedomyšleností. Neoslní ani technické zpracování. Většina rozpohybovaných scén je skutečně mizerně natočená. Ke všemu vyznívá směšně, jak zcela bezvýznamný režisér Anthony Lefresne neumětelsky napodobuje své kolegy pohybující se v žánru thrilleru. Lefresnovi absolutně nejde ani detailně opsaný postup z desítek průměrných thrillerů aplikovaný do jeho filmu. Psychopat je rádoby démonický a všehoschopný. Jak se však ukáže, je spíše neschopný a jeho spoutané nebo omráčené oběti mu neustále unikají na svobodu. Nejsilnější pasáží filmu je i tak ta, kdy je na scéně on, rodina v ohrožení, les a srub. V této celkem dlouhé pasáži má film, i přes totálně nerealistické jednání postav, spád a i určité napětí. Sympatická thriller složka si to pokazí až v samotném závěru, kdy má dojít na zúčtování s psychoušem. Ten se podle zásad idiotského scénáře zachová debilně a vše vyvrcholí debilním a technicky zoufale natočeným závěrem. Film v marastu průměrných televizních thrillerů na nudné odpoledne jakž takž obstojí. Musíte se však smířit s tím, že režisér není schopný přijít s vlastní kreativností a jen blbě opisuje, scénář je jen jakousi náhražkou scénáře a Rena Sofer je pohledná ženská, která dělala všechno možné, aby film nepadl na dno, protože minimálně námět není z nejhorších. Od levné televizní produkce se nedají čekat divotvorné zázraky. No co, přinejmenším se pobavíte na ultra laciném technickém zpracování a chorobně dysfunkčním jednání postav. A to kolikrát taky není k zahození. 40% ()

Reklama

Gothar 

všechny recenze uživatele

Scenár nie je zlý, bohužiaľ je však dojem zničený televíznym spracovaním. Hlavne kulisy a kamera vytvárajú skôr atmosféru lacnej telenovely ako thrilleru. ()

dragon94 odpad!

všechny recenze uživatele

Námět slušný a dalo se to dokoukat až do konce, ovšem zabité naprosto nelogickým chováním postav a také skutečně odpadovým zpracováním. Výbuch Butanu na konci bylo něco příšerného ... osobně bych to doma na obyč. PC udělal lépe než to měli oni ve filmu... Odpad! ()

Yelush 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý sa hrá na thriller, ale v skutočnosti je všetkým iným, len thrillerom nie. Televízna sračka s otrasnými dialógmi, ktoré neraz vyvolávajú úsmev na tvári neprekročila svoj tieň a ostáva iba tel. filmom na utorkové dopoludnie. Ale v slabej chvíľke sa to s privretými očami ako podmaz pri práci na compe, pozrieť dá. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama