Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Middle of Nowhere – vítěz festivalu Sundance v roce 2012 v kategorii nejlepší režie – sleduje příběh bystré studentky medicíny Ruby, která se vzdá svých snů a budoucí kariéry poté, co je její manžel odsouzen. Oddaný pár se tak ocitá na hraně propasti osmiletého odloučení, během kterého se Ruby musí naučit žít jiný život, život plný hanby a odloučení. Přes náhodná setkání a nečekané zrady, které ji srazí na kolena, projde Ruby důležitým a někdy až šokujícím sebepoznáním, během kterého se ocitne nejen mezi dvěma různými světy, ale i dvěma různými muži. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Dobře natočený film, který mi jednoduše přišel o ničem. Ne, jasně, je zde jeden hodně dramatický romantický příběh, kdy v tomhle případě dramatický znamená, že to je bez humoru. I když k tomu prostředí vybízelo, překvapivě to není tak vyhrocené, jak by mohlo. Tady mě ta filmařská kvalita kvůli příběhu nedostala. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

To, že Vám zatknou manžela a odsoudí ho na několik let, je průser. Netušil jsem ale, že je to o to větší průser, když jste černoška. První půlka byla o sebeobětování, druhá pak ukázala, že lidé jsou sobecká stvoření. Ta druhá mimochodem byla daleko zajímavější. Celkově vzato ale průměr. ()

Reklama

mchnk 

všechny recenze uživatele

Černošská, romantická citovka, plná odříkání, snažení se i doufání. Naděje žije, ale minulost jí bortí. Rozhodnutí je nasnadě a je potřeba ho uchopit. Toho i toho. Perfektní, jemná režie s vynikajícím hudebním doprovodem a poctivými hereckými výkony. Poklidný snímek o nelehkém rozhodování si určitě užiješ lépe, když vynecháš oficiální text a vyspoilerovaný spolu-komentář. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Dobře natočené, ale místy příliš mdlé melodrama s nijak úžasnými hereckými výkony, zajímavý je počin opravdu hlavně po režisérské stránce, ale ke čtyřem hvězdičkám tomu dost chybí. ()

sedlis 

všechny recenze uživatele

Nebylo to spatne, tradicni namet s lehce netradicnim zpracovani.Prvni pulka filmu byla sice trochu nudna, kdy se Ruby snazila pomoci manzelovi a jezdila ho navstevovat a krome vztahu s matkou a sestrou se neresilo nic a dost se to tahlo...pak bylo odvolaci rizeni, kdy po ctyrech letech vyslo najevo, ze manzilek v lochu z chtice fiknul bacharku a film ziskal trochu spad. Ruby se nastvala a hned tu noc dala ridici autobusu, kterej ji balil a kterymu doposud odolavala..Pomsta se zdarila, prislo vysvobozeni a zbytek je pak balancovani ve smyslu moralnich a citovych vycitek, ztraceneho casu apod. Dokonce to autori ani nezazdili nejakym prisernym zaverem, takze to celkem uslo.. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama