Reklama

Reklama

Putování s dinosaury

  • Velká Británie Walking with Dinosaurs 3D (více)
Trailer 4

Zapomeňte na Jurský park! Teprve teď máte opravdu možnost stát se součástí světa, v němž vládnou dinosauři. To, co jste si mohli zatím jen představovat, se stává skutečností a vaše cesta do druhohor může začít. Zažijete putování s dinosaury v dobách, kdy vládli Zemi. Jejich cesta začíná před 70 miliony let na Aljašce, kdy je každý rok dlouhá a temná zima nutí v tisícihlavých stádech k stěhování z jejich domovů za potravou na jih. Dinosauři už dlouho představují jedinečný fenomén, který jako magnet přitahuje děti i dospělé. A není to jen jejich gigantickými rozměry a růzností druhů. Stále si klademe otázky: „Kam zmizeli? Jak žili? Jaké byly jejich vzájemné vztahy? Žijí mezi námi jejich potomci?" A na základě nejnovějších poznatků je právě vybudován příběh filmu Putování s dinosaury – film ve 3D, který je vrcholným a strhujícím zážitkem stvořeným právě pro filmové plátno. Nedávné paleontologické objevy ve spojení s průlomovými filmovými technologiemi nyní představí nové a jedinečné dinosaury, kteří jsou skutečnější než kdy předtím. V průběhu této velké podívané prožijeme životní příběh býložravého Pachyrhinosaura, který se narodil jako nejmenší mládě, a od počátku se tak musí vyrovnávat se svými soutěživými sourozenci, s drsným a nevyzpytatelným světem, se zuřivými a hladovými predátory jako je zákeřný Troodon nebo monstrózní Gorgosaurus. Náš hrdina sice nikdy nebyl tím největším a nejdrsnějším dinosaurem své doby, ale dokázal, že pro evoluci může být důležitější i něco jiného, než jen být největším a nejsilnějším. A tak díky své statečnosti a schopnosti spolupracovat s dalšími členy migrujícího stáda nejen dokáže přežít, ale stane se pro své druhy nepostradatelným vůdcem a ochráncem stáda. Přijďte zažít dobrodružství tak skutečné, že se ocitnete přímo mezi dinosaury, prožijte dobu těchto obrů v největším příběhu za posledních 100 miliónů let, který byl inspirován veleúspěšným seriálem televize BBC. (CinemArt)

(více)

Videa (22)

Trailer 4

Recenze (102)

j1c2 

všechny recenze uživatele

Pěkná podívaná na dinosaury, pro mého syna úspěšná. Příběh v rámci mezí, docela hezký. Co mě velmi rušilo, byl dabing, hlasy se pletou a člověk se nemůže příliš zorientovat v tom, kdo vlastně mluví...především hlasy dinosaura Páti a ptačího průvodce Alexe jsou si velmi blízké a tudíž neustále přemýšlíte, kdo co řekl. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Vizuálně moc pěkně udělané, ale spíše pro děti a to mi docela vadilo. Párkrát jsem se pousmál a občas mi bylo trapně. Scéna s Gorgosaurusem a jak se mu vysmíval kvůli rukám byla skvělá a asi jedna z nejvtipnějších, bohužel nic víc Putování s dinosaury nenabídlo a zařadí do takového pěkného lehkého nadprůměru .. 5/10 = 58% ()

Reklama

brzozin 

všechny recenze uživatele

Proboha, co to melo byt? Pokus udelat z celkem zajimaveho dokumentu a par kratkych filmu z Dinoparku celovecerak, fatalne selhal. Dejova linka stupidne a naivne plytka, dialogy zmatene (kdyz netusite, kdo prave mluvi, je to zle). Trefne to vystihl salalala. Grafika mozna strhujici ve 3D, ale ve 2D je to bida. Proste nuda nuda. Ke konci filmu uz decka v sale kecaly a skemraly, ze chteji domu. ()

Ripley 

všechny recenze uživatele

Jak píší ostatní,technicky bezchybné,ale zvolený způsob vyprávění ocení snad jen děti.Musím podotknou,že mám mnoho dětských filmů rád,a také zbožňuji dokumenty o dinosaurech.Film je neoriginální.Připomíná starší film Dinosaurus od studia Walt Disney,který mě však bavil mnohem více.Vzhledem k tomu,že jde o produkt BBC a tvůrců vynikajícího seriálu Putování s dinosaury,nelze nic jiného zkonstatovat než to že jde o průšvih. ()

MiniRecenze 

všechny recenze uživatele

Jo,jo, poster je fascinující a popisek strhující,ale opak je pravdou... Osobně jsem si myslel ,že to bude něco podobného jako stejnojmenný dokument,který běžel v televizi a až na grafiku jsem se mýlil.Grafické zpracování je skutečně pěkné a nebýt toho,že dabéři dají dinosaurům hlas ,který jim nevycházi podle obrazu z tlamy,byla by grafika i důvěryhodná.Ono se ve své podstatě jedná spíše o pohádku u které nám dospělým ve své podstatě zakrní mozek a od poloviny filmu to budou spíše hltat Vaše ratolesti.Dějově je to tak jednoduché,že kdyby nebylo krkolomných názvů dinosaurů,tak by příběh snad pochopilo i batole. DĚTSKÉ!!! ()

Galerie (79)

Zajímavosti (14)

  • Na začátku závěrečných titulků je několik kreseb dinosaurů od známého malíře pravěkých tvorů Luise V. Reye, převedených do 3D formátu. V titulcích však jeho jméno uvedeno není. (Pod)
  • Příběh je vyprávěn prostřednictvím vypravěče Alexe, jednoho z ptáků rodu Alexornis, kteří mají symbiotický vztah s Pachyrhinosaury. Vyprávění je chvílemi doplněno hlasovými přenosy hlavních postav, "jakoby slyšíme jejich myšlenky," říká Barry Cook. (Pod)
  • Animátor Marco Marenghi sa podieľal aj na originálnej predlohe spred štrnástich rokov. (Crybaby)

Reklama

Reklama