Reklama

Reklama

Call of Duty: Operation Kingfish

Obsahy(1)

Jedná se o fanouškovský film a uvidíme v něm téměř kompletní tým hrdinů, za které jsme doposud v sérii Modern Warfare měli možnost hrát. (konvax)

Recenze (28)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Je pravda,že i když jsem věrným fanouškem série Call of Duty,chtěl jsem nejdříve dát čtyři hvězdy za trochu špatně vybrané herce na postavy Kapitána Price a MacTavishe,ale dal jsem pět,neboť byla akce skvěle natočená.Kdyby možná natočili normální plus minus 90-ti minutový film,mohl být ten film klidně i kasovní trhák,ale stálo by to asi hromadu peněz.Hodnocení:90% ()

BreHas26 

všechny recenze uživatele

Zrovna když jsem dohrál hru CoD4: MW, která se tak stala mou oblíbenou (už jenom kvůli postavě Cpt. Price), tak jsem dokonce narazil i na tento filmek. Je to rozhodně hodně povedený fan film, ale nemohu tomu dát plný počet hvězd a to kvůli tomu, že herci Soapa a Price mohli být lepší (jak vzhledově tak herecky), sestřelení letadla RPGčkem - to mě i rozesmálo a třešničkou na dortu jsou ty Krkonoše v Ukrajině :D Chtělo by to zahrát další hry z MW série. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Rozhodne najlepší zo všetkých fan kraťasov na tému COD. Skvelo zrežírovaný príbeh v 7 minutách a celkovo je to dosť dobre a drží sa to hry. Skvelá kamera, akcie, postavy, vizuál, hudba, strih ... len škoda, že je to také krátke. COD by si podla mňa každopádne zaslúžil aby sa dostal na velke plátno. 85% - 4* ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Yeeees, tak toto byl nářez. Call of Duty očekávám každý rok a tento krátký filmeček plný akce, dobrých triků jako z nějakého velkofilmu a prázdných nábojnic parádně doplňuje Modern Warfare 3. A já jen doufám, že někdy v budoucnosti se nějaké filmové studio v Americe rozhodně zfilmovat tuto dnes už kultovní sérii. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

  • Jedným z alternatívnych názvov filmu bolo aj označenie Find Makarov: Operation Kingfish. (MikaelSVK)
  • Film se odehrává mezi prvním a druhým dílem herní série "Call of Duty: Modern Warfare". (TwoFace)

Reklama

Reklama